Mainmenu
400001072

Groninger kerken

Periodical
Title description
Author
Steensma, R. (hoofdred.)
Publisher
Groningen : Stichting Oude Groninger Kerken
Annotation
further explanation
Jrg. 18 (2001) nr. 4 niet verschenen
Vanaf 1990 hierin opgenomen: Jaarverslag
ISSN
0169-3719
Holding
1984, nr. 1 - 2009 , nr. 4
2010, nr. 2 - 2011, nr. 4
2012, nr. 2 - 2018, nr. 4
Voortzetting van
Stichting Oude Groninger Kerken
Keyword
general ; from Groningen ; church ; church architecture ; religious art
Language
Nederlands [TA]
Material type
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliographical form
Periodiek [BV]
Copy nr. Location Place code Year
201807470 MAG PER/13.7.2. 35 (2018) nr. 4
201807846 MAG PER/13.7.2. 35 (2018) nr. 3
201807847 MAG PER/13.7.2. 35 (2018) nr. 2
201800958 MAG PER/13.7.2. 35 (2018) nr. 1
201705915 MAG PER/13.7.2. 34 (2017) nr. 4
201705263 MAG PER/13.7.2. 34 (2017) nr. 3
201701802 MAG PER/13.7.2. 34 (2017) nr. 2
201700752 MAG PER/13.7.2. 340(2017) nr. 1
201609828 MAG PER/13.7.2. 2016, nr. 4
201606236 MAG PER/13.7.2. 2016, nr. 3
201603805 MAG PER/13.7.2. 2016, nr. 2
201600883 MAG PER/13.7.2. 2016, nr. 1
201510551 MAG PER/13.7.2. 2015, nr. 4
201508670 MAG PER/13.7.2. 2015, nr. 3
201504783 MAG PER/13.7.2. 2015, nr. 2
201500081 MAG PER/13.7.2. 2015, nr. 1
201407624 MAG PER/13.7.2. 2014, nr. 4
201408851 MAG PER/13.7.2. 2014, nr. 3
201403414 MAG PER/13.7.2. 2014, nr. 2
201400604 MAG PER/13.7.2. 2014, nr. 1
201308584 MAG PER/13.7.2. 2013, nr. 4
201304814 MAG PER/13.7.2. 2013, nr. 3
201302814 MAG PER/13.7.2. 2013, nr. 2
201300346 MAG PER/13.7.2. 2013, nr. 1
84004023 MAG PER/13.7.2. 2012, nr. 4
201208313 MAG PER/13.7.2. 2012, nr. 3
201204349 MAG PER/13.7.2. 2012, nr. 2
201116633 MAG PER/13.7.2. 2011, nr. 4
201113374 MAG PER/13.7.2. 2011, nr. 3
201106585 MAG PER/13.7.2. 2011, nr. 2
201100990 MAG PER/13.7.2. 2011, nr. 1
201015170 MAG PER/13.7.2. 2010, nr. 4
201010788 MAG PER/13.7.2. 2010, nr. 3
201004806 MAG PER/13.7.2. 2010, nr. 2
200918590 MAG PER/13.7.2. 2009, nr. 4
200912249 MAG PER/13.7.2. 2009, nr. 3
200907410 MAG PER/13.7.2. 2009, nr. 2
200901002 MAG PER/13.7.2. 2009, nr. 1
200820818 MAG PER/13.7.2. 2008, nr. 4
200813304 MAG PER/13.7.2. 2008, nr. 3
200808059 MAG PER/13.7.2. 2008, nr. 2
200800523 MAG PER/13.7.2. 2008, nr. 1
200714874 MAG PER/13.7.2. 2007, nr. 4
200711846 MAG PER/13.7.2. 2007, nr. 3
200707591 MAG PER/13.7.2. 2007, nr. 2
200701988 MAG PER/13.7.2. 2007, nr. 1
200625971 MAG PER/13.7.2. 23 (2006) nr. 4
200621118 MAG PER/13.7.2. 23 (2006) nr. 3
200613212 MAG PER/13.7.2. 23 (2006) nr. 2
980056 MAG PER/13.7.2. 23 (2006) nr. 1
200605019 MAG PER/13.7.2. 22 (2005, Okt.) nr. 4
200600975 MAG PER/13.7.2. 22 (2005, Juli) nr. 3
200600976 MAG PER/13.7.2. 22 (2005, April) nr. 2
200600977 MAG PER/13.7.2. 22 (2005, Jan.) nr. 1
200600978 MAG PER/13.7.2. 21 (2004, Okt.) nr. 4
200600979 MAG PER/13.7.2. 21 (2004, Juli) nr. 3
200600980 MAG PER/13.7.2. 21 (2004, April) nr. 2
200600981 MAG PER/13.7.2. 21 (2004, Jan.) nr. 1
200600982 MAG PER/13.7.2. 20 (2003, Okt.) nr. 4
200600983 MAG PER/13.7.2. 20 (2003, Juli) nr. 3
200600984 MAG PER/13.7.2. 20 (2003, April) nr. 2
200600985 MAG PER/13.7.2. 20 (2003, Jan.) nr. 1
200600986 MAG PER/13.7.2. 19 (2002, Okt.) nr. 4
200600987 MAG PER/13.7.2. 19 (2002, Juli) nr. 3
200600988 MAG PER/13.7.2. 19 (2002, April) nr. 2
200600994 MAG PER/13.7.2. 19 (2002, Jan.) nr. 1
200600989 MAG PER/13.7.2. 18 (2001, Sept.) nr. 3
200600990 MAG PER/13.7.2. 18 (2001, Juni) nr. 2
200600991 MAG PER/13.7.2. 18 (2001, Maart) nr. 1
200600992 MAG PER/13.7.2. 17 (2000, Dec.) nr. 4
200600993 MAG PER/13.7.2. 17 (2000, Sept.) nr. 3
200602157 MAG PER/13.7.2. 17 (2000, Juni) nr. 2
200602158 MAG PER/13.7.2. 17 (2000, Maart) nr. 1
200602159 MAG PER/13.7.2. 16 (1999, Dec.) nr. 4
200602160 MAG PER/13.7.2. 16 (1999, Sept.) nr. 3
200602161 MAG PER/13.7.2. 16 (1999, Juni) nr. 2
200602162 MAG PER/13.7.2. 16 (1999, Maart) nr. 1
200602163 MAG PER/13.7.2. 15 (1998, Dec.) nr. 4
200602164 MAG PER/13.7.2. 15 (1998, Sept.) nr. 3
200602165 MAG PER/13.7.2. 15 (1998, Juni) nr. 2
200602166 MAG PER/13.7.2. 15 (1998, Maart) nr. 1
200602167 MAG PER/13.7.2. 14 (1997, Dec.) nr. 4
200602168 MAG PER/13.7.2. 14 (1997, Sept.) nr. 3
200602169 MAG PER/13.7.2. 14 (1997, Juni) nr. 2
200602170 MAG PER/13.7.2. 14 (1997, Maart) nr. 1
200602171 MAG PER/13.7.2. 13 (1996, Dec.) nr. 4
200602172 MAG PER/13.7.2. 13 (1996, Sept.) nr. 3
200602175 MAG PER/13.7.2. 13 (1996, Juni) nr. 2
200602176 MAG PER/13.7.2. 13 (1996, Maart) nr. 1
200602177 MAG PER/13.7.2. 12 (1995, Dec.) nr. 4
200602178 MAG PER/13.7.2. 12 (1995, Sept.) nr. 3
200602173 MAG PER/13.7.2. 12 (1995, Juni) nr. 2
200602174 MAG PER/13.7.2. 12 (1995, Maart) nr. 1
200602179 MAG PER/13.7.2. 11 (1994, Dec.) nr. 4
200602180 MAG PER/13.7.2. 11 (1994, Sept.) nr. 3
200602181 MAG PER/13.7.2. 11 (1994, Juni) nr. 2
200602182 MAG PER/13.7.2. 11 (1994, Maart) nr. 1
200602183 MAG PER/13.7.2. 10 (1993, Dec.) nr. 4
200602184 MAG PER/13.7.2. 10 (1993, Sept.) nr. 3
200602185 MAG PER/13.7.2. 10 (1993, Juni) nr. 2
200602186 MAG PER/13.7.2. 10 (1993, Maart) nr. 1
200602187 MAG PER/13.7.2. 9 (1992, Nov.) nr. 4
200602188 MAG PER/13.7.2. 9 (1992, Sept.) nr. 3
200602189 MAG PER/13.7.2. 9 (1992, Juni) nr. 2
200602190 MAG PER/13.7.2. 9 (1992, Maart) nr. 1
200602191 MAG PER/13.7.2. 8 (1991, Nov.) nr. 4
200602192 MAG PER/13.7.2. 8 (1991, Sept.) nr. 3
200602193 MAG PER/13.7.2. 8 (1991, Juni) nr. 2
200602194 MAG PER/13.7.2. 8 (1991, Maart) nr. 1
200602195 MAG PER/13.7.2. 7 (1990, Dec.) nr. 4
200602196 MAG PER/13.7.2. 7 (1990, Sept.) nr. 3
200602197 MAG PER/13.7.2. 7 (1990, Juni) nr. 2
200602198 MAG PER/13.7.2. 7 (1990, Maart) nr. 1
200602199 MAG PER/13.7.2. 6 (1989, Dec.) nr. 4
200602200 MAG PER/13.7.2. 6 (1989, Sept.) nr. 3
200602201 MAG PER/13.7.2. 6 (1989, Juni) nr. 2
200602202 MAG PER/13.7.2. 6 (1989, Maart) nr. 1
200602203 MAG PER/13.7.2. 5 (1988, Nov.) nr. 3-4
200602204 MAG PER/13.7.2. 5 (1988, Juni) nr. 2
200602205 MAG PER/13.7.2. 5 (1988, Maart) nr. 1
200602206 MAG PER/13.7.2. 4 (1987, Dec.) nr. 4
200602207 MAG PER/13.7.2. 4 (1987, Sept.) nr. 3
200602208 MAG PER/13.7.2. 4 (1987, Juni) nr. 2
200602209 MAG PER/13.7.2. 4 (1987, Maart) nr. 1
200602210 MAG PER/13.7.2. 3 (1986, Dec.) nr. 4
200602211 MAG PER/13.7.2. 3 (1986, Sept.) nr. 3
200602212 MAG PER/13.7.2. 3 (1986, Juni) nr. 2
200602213 MAG PER/13.7.2. 3 (1986, Maart) nr. 1
200602214 MAG PER/13.7.2. 2 (1985, Dec.) nr. 4
200602215 MAG PER/13.7.2. 2 (1985, Sept.) nr. 3
200602216 MAG PER/13.7.2. 2 (1985, Juni) nr. 2
200602217 MAG PER/13.7.2. 2 (1985, Maart) nr. 1
200602218 MAG PER/13.7.2. 1 (1984, Dec.) nr. 4
200602219 MAG PER/13.7.2. 1 (1984, Sept.) nr. 3
200602220 MAG PER/13.7.2. 1 (1984, Mei) nr. 2
200602221 MAG PER/13.7.2. 1 (1984, Maart) nr. 1

Comments

No comments

My selections

My selections

Your current selection will be lost. Are you sure?