Mainmenu
400001708

Mededelingenblad Vrienden van de Nederlandse Ceramiek

Periodical
Title description
Author
Renaud, J.G.N. (hoofdred.)
Publisher
Amsterdam [etc.] : Vereniging van Vrienden der Nederlandse ceramiek
Annotation
further explanation
In 1952 verscheen een 0 nummer
Reg. - Jrg. 1978, nr. 90-92 ing. bij Mededelingenblad Nederlandse Vereniging van Vrienden van de Ceramiek jrg. 1978-1979
Reg. 1952 - .... te raadplegen via: http://www.vormenuitvuur.nl/r/afleveringen.php
Language
Nederlands [TA]
Material type
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliographical form
Periodiek [BV]
Copy nr. Location Place code Year
962853 MAG PER/14.2.5. (1976-78) nr. 81-89
200519528 MAG PER/14.2.5. (1973-75) nr. 71-80
200519521 MAG PER/14.2.5. (1970-73) nr. 61-70
200519520 MAG PER/14.2.5. (1968-70) nr. 51-60
200519519 MAG PER/14.2.5. (1965-67) nr. 41-50
200519518 MAG PER/14.2.5. (1963-64) nr. 31-40
200519517 MAG PER/14.2.5. (1961-62) nr. 21-30
200519516 MAG PER/14.2.5. (1958-60) nr. 11-20
200519515 MAG PER/14.2.5. (1954-58) nr. 1-10
200519514 MAG PER/14.2.5. Reg. (1954-1991) nr. 1-143

Comments

No comments

My selections

My selections

Your current selection will be lost. Are you sure?