Mainmenu
400002347

Jaarverslag Rijksdienst voor de Monumentenzorg

Jaarverslag [BV]
Title description
Publisher
Zeist : Rijksdienst voor de Monumentenzorg
Annotation
further explanation
M.i.v. 2006 zijn de Rijksdienst voor de Monumentenzorg en de Rijksdienst voor het Oudheidkundig Bodemonderzoek gefuseerd en de nieuw gevormde dienst heet: Rijksdienst voor Archeologie, Cultuurlandschap en Monumenten.
Language
Nederlands [TA]
Material type
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliographical form
Jaarverslag [BV]
Copy nr. Location Place code Year
964178 MAG PER/13.2.6. 2004
200603698 MAG PER/13.2.6. 2003
200542804 MAG PER/13.2.6. 2002
200542805 MAG PER/13.2.6. 2001
200542806 MAG PER/13.2.6. 2000
200542807 MAG PER/13.2.6. 1999
200542808 MAG PER/13.2.6. 1998
200542809 MAG PER/13.2.6. 1997
200542810 MAG PER/13.2.6. 1996
200542811 MAG PER/13.2.6. 1995
200542812 MAG PER/13.2.6. 1994
200542813 MAG PER/13.2.6. 1993
200542814 MAG PER/13.2.6. 1992
200542815 MAG PER/13.2.6. 1991
200542816 MAG PER/13.2.6. 1990
200542817 MAG PER/13.2.6. 1989
200542818 MAG PER/13.2.6. 1988
200542819 MAG PER/13.2.6. 1987
200542820 MAG PER/13.2.6. 1986
200542821 MAG PER/13.2.6. 1985
200542822 MAG PER/13.2.6. 1984
200542823 MAG PER/13.2.6. 1983
200542824 MAG PER/13.2.6. 1982
200542825 MAG PER/13.2.6. 1981
200542826 MAG PER/13.2.6. 1980
200542827 MAG PER/13.2.6. 1979
200542828 MAG PER/13.2.6. 1978
200542829 MAG PER/13.2.6. 1977
200542830 MAG PER/13.2.6. 1976
200542831 MAG PER/13.2.6. 1975
200542832 MAG PER/13.2.6. 1974

Comments

No comments

My selections

My selections

Your current selection will be lost. Are you sure?