Mainmenu
400002413

Scheppend ambacht

Periodical
Title description
Author
Hofman, W. (hoofdred.)
Publisher
Delft [etc.] : COSA
Annotation
further explanation
Jrg. 1954 ing. bij het tijdschrift Ambacht jrg. 3/5 (1952-1954) met barcode: 200544754
Holding
5 (1954) nr. 1 - 25 (1974) nr. 1, 3, 5, 6
26 (1975) nr. 1 - 33 (1982) nr. 6
Voortzetting van
Ambacht : uitgave van het Centraal orgaan voor het Scheppend Ambacht
Voortgezet als
Cosa : tijdschrift voor scheppend ambacht en toegepaste kunst
Keyword
general ; international ; visual arts ; industrial design ; decorative arts
Language
Nederlands [TA]
Material type
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliographical form
Periodiek [BV]
Copy nr. Location Place code Year
962583 MAG PER/21.5.1. 33 (1982)
200544732 MAG PER/21.5.1. 32 (1981)
200544733 MAG PER/21.5.1. 31 (1980)
200544734 MAG PER/21.5.1. 30 (1979)
200544735 MAG PER/21.5.1. 29 (1978)
200544736 MAG PER/21.5.1. 28 (1977)
200544737 MAG PER/21.5.1. 27 (1976)
200544738 MAG PER/21.5.1. 26 (1975)
200544749 MAG PER/21.5.1. 25 (1974, Dec.) nr. 6
200544750 MAG PER/21.5.1. 25 (1974, Okt.) nr. 5
200544751 MAG PER/21.5.1. 25 (1974, Juni) nr. 3
200544752 MAG PER/21.5.1. 25 (1974, April) nr. 2
200544753 MAG PER/21.5.1. 25 (1974, Febr.) nr. 1 "2 exemplaren"
200544739 MAG PER/21.5.1. 24 (1973)
200544748 MAG PER/21.5.1. 23 (1972, Dec.) nr. 6
200544740 MAG PER/21.5.1. 22-23 (1971-1972)
200544741 MAG PER/21.5.1. 20-21 (1969-1970)
200544742 MAG PER/21.5.1. 18-19 (1967-1968)
200544743 MAG PER/21.5.1. 16-17 (1965-1966)
200544744 MAG PER/21.5.1. 14-15 (1963-1964)
200544745 MAG PER/21.5.1. 12-13 (1961-1962)
200544746 MAG PER/21.5.1. 9-11 (1958-1960)
200544747 MAG PER/21.5.1. 6-8 (1955-1957)

Comments

No comments

My selections

My selections

Your current selection will be lost. Are you sure?