Mainmenu
400002649

Traditie : tijdschrift over tradities en trends

Periodical
Title description
Author
Strouken, Ineke (hoofdredacteur); Dobbelaer, Pepijn (redacteur)
Publisher
Utrecht : Nederlands Centrum voor Volkscultuur
Annotation
further explanation
Ondertitel varieert
ISSN
1382-4104
Holding
1 (1995) nr. 1 - 9 (2003) nr. 4
14 (2008) nr. 1
Voortgezet als
Traditie : tijdschrift over volkscultuur en immaterieel erfgoed
Keyword
general ; Dutch ; Tradition ; Trend ; Popular culture
Language
Nederlands [TA]
Material type
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliographical form
Periodiek [BV]
Copy nr. Location Place code Year
200808665 MAG PER/12.1.5. 14 (2008) nr. 1
963846 MAG PER/12.1.5. 8-9 (2002-2003)
200549260 MAG PER/12.1.5. 6-7 (2000-2001)
200549261 MAG PER/12.1.5. 4-5 (1998-1999)
200549262 MAG PER/12.1.5. 2-3 (1996-1997)
200549263 MAG PER/12.1.5. 1 (1995, Najaar) nr. 3
200549264 MAG PER/12.1.5. 1 (1995, Zomer) nr. 2
200549265 MAG PER/12.1.5. 1 (1995, Voorjaar) nr. 1

Comments

No comments

My selections

My selections

Your current selection will be lost. Are you sure?