Mainmenu

Explore

all databases/website
Search history
Search Filter Database Actie
  • Artist's name is Bruegel, Pieter (I)
RKDlibrary

REFINE YOUR SEARCH

290 results, 1 - 50 getoond , pagina 1 van 6
Boström, Kjell
[S.l.]: [s.n.], 1951
Braun, Karel
Rotterdam: Lekturama, 1976
Gils, Johan Baptist Franciscus van
's Gravenhage: Humanitas, 1940-1942
Gils, Johan Baptist Franciscus van
Wageningen: Zomer & Keuning, 1962
Secker, Hans F.
Berlin: Bibliographisches Institut, 1938
Marijnissen, Roger H.
[S.l.]: [s.n.], 1969
Mettra, Claude
Bedée: Folle Avoine, 1999
Tolnay, Charles de ; Bianconi, Piero
Paris: Flammarion, 1968
Tolnay, Charles de
Wien: Schroll, 1934
Grauls, Jan ; Roemans, Rob ; Assche, Hilda van
Mortsel: Gevaert, 1963
Boström, Kjell
[S.l.]: [s.n.], [1949]
Grasshoff, Kurt
[S.l.]: [s.n.], 1975
Vienna, Kunsthistorisches Museum Wien / 1975
Denis, Valentin
Milano: Rizzoli, 1952
De Coo, Jozef
[S.l.]: Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, 1965
Schiedlausky, Günther
[S.l.]: [s.n.], 1959
Glück, Gustav
Wien: Schroll [etc.], 1935
Liess, Reinhard
s.l.: [s.n.], 1979
Van Puyvelde, Leo
[s.l.]: Koninklijke Vlaamsche Academie voor Taal- en Letterkunde, 1935
De Bruyn, Jean-Pierre
Gent: Kunstcentrum De Vos, 1982
Gent, De Vos 1982-12
Lozoya, Marques de
Segovia: La Caja de Ahorros y Monte de Piedad de Segovia, 1958
Van Bastelaer, René
San Fransisco [CA]: Alan Wofsy Fine Arts, 1992
Regteren Altena, I.Q. van
[S.l.]: [s.n.], 1932
Van Puyvelde, Leo
Brussel: [s.n.], 1957
De Mont, Pol
Londres [etc.]: Kleinmann, 1905
Jedlicka, Gotthard
Zürich: Rentsch, 1938
Jedlicka, Gotthard
Stuttgart: Kohlhammer, 1939
Sedlmayr, Hans
München: Huber [etc.], 1957
Friedländer, Max J.
Berlin: Propyläen, 1921
Herold, Inge
München: Prestel, 2002
Mielke, Hans
Turnhout: Brepols, 1996
Visser, M.J.C.
Zutphen: Walburg Pers, [1984]
Kavaler, Ethan Matt
Cambridge [etc.]: Cambridge University Press, 1999
Pfister, Kurt
München: Meier-Graefe, 1922
White, John
Newcastle upon Tyne: University of Newcastle upon Tyne, 1980
Roh, Franz
Stuttgart: Philipp Reclam Jun., 1960
Grimme, Ernst Günther
Köln: DuMont Schauberg, 1975
Dohmann, Albrecht
Berlin: Henschel, 1967
Seipel, Wilfried
Ostfildern [etc.]: Hatje [etc.], 1998
Würtenberger, Franzsepp
Wiesbaden: Steiner Verlag, 1957
Knipping, John B.
Leiden: Stafleu, 1949
Sellink, Manfred
Rotterdam: Museum Boijmans Van Beuningen [etc.], 2001
Rotterdam, Boijmans Van Beuningen, Museum 2001-05-24 - 2001-08-05
Gyselen, G.
Oostende: Christelijk Vlaams kunstenaarsverbond, 1969
Knipping, John B.
Amsterdam: Becht, [1945]
Ronday, H.J.
's-Gravenhage: Bureau van de Rijksinspecteur voor roerende monumenten, 1962
Romdahl, Axel L.
Stockholm: Norstedt, 1947
Dvorák, Max
Wien: Österreichische Staatsdruckerei, [s.a.]
Heiden, Rüdiger an der
München: Hirmer, 1985
Klimov, R.B.
Berlin: Verlag Kultur und Fortschritt, 1955
Menzel, Gerhard W.
Leipzig: Seemann [etc.], 1966
My selections

My selections

Your current selection will be lost. Are you sure?