Mainmenu

Fotobestellingen

Het RKD vervaardigt ten behoeve van bijvoorbeeld publicaties op verzoek scans van hoge kwaliteit van afbeeldingen uit RKD images, de analoge collecties beelddocumentatie, archieven en materiaal uit de bibliotheek. Deze service wordt verleend wanneer de aanvrager duidelijk kan aangeven welk materiaal gefotografeerd dient te worden. Dit kan een afbeeldingsnummer zijn, een inventarisnummer of titel en pagina van de publicatie.
Kunstwerken die via Images zijn ontsloten en waaronder u de knop 'bestel' aantreft, kunt u direct bestellen voor een bedrag van €5,00.
Indien niet duidelijk is of de door u gezochte afbeelding zich in de collectie van het RKD bevindt, bent u van harte welkom om zelf op onze studiezaal hiernaar onderzoek te doen.

Bij voorkeur ontvangen we fotobestellingen via onze webshop. Binnenkort kunnen ook bestellingen uit de collecties archieven en bibliotheek via deze webshop worden aangevraagd. Na betaling nemen we uw bestelling graag in behandeling. De standaard levertijd bedraagt drie weken en de kosten hiervoor bedragen €28,00; een spoedbestelling wordt binnen drie werkdagen verwerkt en kost €70,00. Scans leveren we via e-mail.

Wegens de zomervakantie zullen foto-opdrachten die vanaf 14 augustus 2017 worden aangeboden met een doorlooptijd van 6 in plaats van 3 weken worden verwerkt. Helaas kunnen spoedbestellingen in deze periode niet worden geaccepteerd. Excuses voor het ongemak.

Meer informatie over deze service? Graag staan we u op de studiezaal van het RKD of telefonisch (070 – 333 9777) te woord.

Graag wijzen we u nadrukkelijk op de voorwaarden en fotoverantwoording indien u gebruik maakt van deze service.