Mainmenu
1 / 1
Kwalificaties
schilder, graficus, collagist, prentenverzamelaar, prentenhandelaar, boekhandelaar
His series of volumes about graphic art from the 18th till the 20th Century are mainly illustrated with works from his own collection, which are partly also offered for sale.
Nationaliteit/school
Nederlands
Geboren
Sliedrecht (plaats) 1939-02-07
Zie ook
in dit veld vindt u verwijzingen naar een groepsnaam of naar de kunstenaars die deel uitma(a)k(t)en van de groep. Ook kunt u verwijzingen naar andere kunstenaars aantreffen als het gaat om samenwerking zonder dat er sprake is van een groep(snaam). Dit is bijvoorbeeld het geval bij kunstenaars die gedeelten in werken van een andere kunstenaar voor hun rekening hebben genomen (zoals bij P.P. Rubens en J. Brueghel I).
Desjardine bought large numbes of works form the collection of his friend Pim van Eekelen, when these was sold at The Hague (Glerum Auctioneers) at several auctions in c. 1996.
Deze persoon/entiteit in andere databases
Biografische gegevens
Werkzame periode
1967 - 2006
Collectie Persdocumentatie
Werkzaam in
Hier wordt vermeld waar de kunstenaar (langere tijd) heeft gewerkt en in welke periode. Ook relevante studiereizen worden hier vermeld.
geboren
werkzaam in
Onderwerpen
In dit veld worden de diverse onderwerpscategorieën of genres vermeld die in het oeuvre van de beschreven kunstenaar voorkomen. De inhoud van dit veld is doorgaans meer gebaseerd op het aanwezige beeldmateriaal in het RKD dan op de literatuur.
abstractie
Ingevoerd op: 1992-09-07; Laatste wijziging: 2023-05-16

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?