Mainmenu

Marieke Hurkens

vrouw / Nederlands
Kwalificaties
beeldhouwer
Nationaliteit/school
Nederlands
Geboren
Vught 1964
Zie ook
in dit veld vindt u verwijzingen naar een groepsnaam of naar de kunstenaars die deel uitma(a)k(t)en van de groep. Ook kunt u verwijzingen naar andere kunstenaars aantreffen als het gaat om samenwerking zonder dat er sprake is van een groep(snaam). Dit is bijvoorbeeld het geval bij kunstenaars die gedeelten in werken van een andere kunstenaar voor hun rekening hebben genomen (zoals bij P.P. Rubens en J. Brueghel I).
Lokatief (voorheen Laboratorium) is een samenwerkingsverband tussen Marieke Hurkens (1964, Vught, woont in Tilburg), Anton Watzeels (1966, Steenbergen, woont in Tilburg) en Mariëlle Lapidaire (1964, Tienen (België), woont in Oss). (zie overige bronnen, november 2009)
Biografische gegevens
Opleiding
Academie voor Beeldende Vorming (Tilburg)
De kunstenaars hebben gestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg. Naast het Lokatief werken ze ook individueel aan diverse kunstwerken en kunstprojecten. (zie overige bronnen, november 2009)
Werkzaam in
Hier wordt vermeld waar de kunstenaar (langere tijd) heeft gewerkt en in welke periode. Ook relevante studiereizen worden hier vermeld.
  • Tilburg 2009
    woont in Tilburg (zie overige bronnen, november 2009)
geboren
werkzaam in
Opmerkingen
Bulletin Salonexposities Academie voor Beeldende Vorming, Tilburg 1995 / 2
Ingevoerd op: 1993-06-01; Gewijzigd op: 2015-11-11

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?