Mainmenu
431146
1 / 1

Ronald van Caem

man / Nederlands
Kwalificaties
fotograaf
was werkzaam voor muziekbladen als Oor, Muziek Express en Melody Maker en dagblad Tubantia
Nationaliteit/school
Nederlands
Geboren
1957
Overleden
2003
Zie ook
in dit veld vindt u verwijzingen naar een groepsnaam of naar de kunstenaars die deel uitma(a)k(t)en van de groep. Ook kunt u verwijzingen naar andere kunstenaars aantreffen als het gaat om samenwerking zonder dat er sprake is van een groep(snaam). Dit is bijvoorbeeld het geval bij kunstenaars die gedeelten in werken van een andere kunstenaar voor hun rekening hebben genomen (zoals bij P.P. Rubens en J. Brueghel I).
na de periode bij muziekkrant Oor werkte Ronald bij Ronnie Hertz en glamourfotograaf Govert de Roos (bij De Roos veel voor Playboy)
Biografische gegevens
Werkzame periode
1973 - 2003
Opleiding
Fotovakschool
Werkzaam in
Hier wordt vermeld waar de kunstenaar (langere tijd) heeft gewerkt en in welke periode. Ook relevante studiereizen worden hier vermeld.
werkzaam in
Onderwerpen
In dit veld worden de diverse onderwerpscategorieën of genres vermeld die in het oeuvre van de beschreven kunstenaar voorkomen. De inhoud van dit veld is doorgaans meer gebaseerd op het aanwezige beeldmateriaal in het RKD dan op de literatuur.
popfotografie, concertfotografie, stadsgezicht, glamourfotografie, portret, portretfotografie, reportagefotografie, reclamefotografie
stadsgezichten van Leiden
Ingevoerd op: 2010-11-24; Gewijzigd op: 2017-08-30

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?