Mainmenu
418509
1 / 1
Kwalificaties
fotoatelier, hofleverancier, fotocamera-fabriek
Guy de Coral-camera. Received permission to use the title ‘purveyor to Queen Wilhelmina’ and her coat of arms on 31-8-1906 (Royal House Archives, EIb-IVc-1 p. 2, 27)
Nationaliteit/school
Nederlands
Zie ook
in dit veld vindt u verwijzingen naar een groepsnaam of naar de kunstenaars die deel uitma(a)k(t)en van de groep. Ook kunt u verwijzingen naar andere kunstenaars aantreffen als het gaat om samenwerking zonder dat er sprake is van een groep(snaam). Dit is bijvoorbeeld het geval bij kunstenaars die gedeelten in werken van een andere kunstenaar voor hun rekening hebben genomen (zoals bij P.P. Rubens en J. Brueghel I).
partnership between Johan Julien Mari Guy de Coral and Adolf Jasper Pereira, established 18-10-1894 (source: Arnhemsche Courant, 22-10-1894)
Deze persoon/entiteit in andere databases
Biografische gegevens
Werkzame periode
1894 - 1915
1894-1915
Werkzaam in
Hier wordt vermeld waar de kunstenaar (langere tijd) heeft gewerkt en in welke periode. Ook relevante studiereizen worden hier vermeld.
werkzaam in
Onderwerpen
In dit veld worden de diverse onderwerpscategorieën of genres vermeld die in het oeuvre van de beschreven kunstenaar voorkomen. De inhoud van dit veld is doorgaans meer gebaseerd op het aanwezige beeldmateriaal in het RKD dan op de literatuur.
portretfotografie
Ingevoerd op: ; Laatste wijziging: 2016-08-19

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?