Mainmenu

Explore

alle databases/site
Zoekhistorie
Geen zoekopdrachten gevonden
105384
1 / 1

Lexicon Nederlandse beeldende kunstenaars, 1750-1880 [Scheen, 1981]

Lexicon [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Scheen, Pieter A.; Scheen, P. (herz.)
Uitgever
's-Gravenhage : Scheen , 1981
Collatie
Aantal pagina's, aanduiding illustraties en afmeting.
XIII, 686 p. ; 31 cm
Annotatie
nadere toelichting
Lit. opg. - Ex. met barcode 200410099: oud snr. 1981/380. - Ex. met barcode 200413015: oud snr. 1981/378. - Met aantek. - Met artikelen en krantenknipsels. - 6e ex.: Barcode 201007549
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Boekvorm [MS]
Bibliografische vorm
Lexicon [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
200410099 LEESZAAL CATK/LEX/ALG/Sche lex
200413015 STUDIEZAAL 19E/NED/HB/ /LEX/Sche lex
1981/382 STUDIEZAAL ONT/LEX/Sche lex
200718824 STUDIEZAAL 20E/NED/HB/ /LEX/Sche lex
200801704 STUDIEZAAL ONS/LEX/Sche lex
201007549 MAG NED/ALG/Sche lex

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?