Mainmenu

Lijst der schilder- en kunstwerken van nog levende meesters, welke zijn toegelaten tot de tentoonstelling te 's Gravenhage, van den jare 1839

Tentoonstellingscatalogus [BV]
Titelbeschrijving
Uitgever
Den Haag : De Groot, 1839
Collatie
Aantal pagina's, aanduiding illustraties en afmeting.
39 p. ; 20 cm
Annotatie
nadere toelichting
Met geplakte artikelen. - In zv-map
RKD exemplaar ook digitaal raadpleegbaar als pdf-bestand._Metamorfoze bestandsnaam: NL-HaRKD_BIB-LevendeMeesters_200411872
Herkomst digitaal exemplaarnummer 201503636: Bibliotheek Universiteit van Amsterdam. - Raadpleegbaar als pdf-bestand. - Metamorfoze bestandsnaam: NL-AsdUvA_BIB-LevendeMeesters_UBM-DT8367-1839
Herkomst digitaal exemplaarnummer 201503754: Bibliotheek Haags Gemeentearchief. - Raadpleegbaar als pdf-bestand. - Metamorfoze bestandsnaam: NL-HaHGA_BIB-LevendeMeesters_bnr0059-01invnr563I-7
Herkomst digitaal exemplaarnummer 201503804: Bibliotheek Haags Gemeentemuseum. - Raadpleegbaar als pdf-bestand. - Metamorfoze bestandsnaam: NL-HaHGM_BIB-LevendeMeesters_Ma-DenHaag-AvBK-1839-1
Herkomst digitaal exemplaarnummer 201501901: Bibliotheek Boijmans Van Beuningen. - Raadpleegbaar als pdf-bestand. - Metamorfoze bestandsnaam: NL-RtMBVB_BIB-LevendeMeesters_T-2006-510
Herkomst digitaal exemplaarnummer 201502069: Bibliotheek Rijksmuseum. - Raadpleegbaar als pdf-bestand. - Metamorfoze bestandsnaam: OCLC-NLRIJ_BIB-LevendeMeesters_33H65-13
Herkomst digitaal exemplaarnummer 201502070: Bibliotheek Rijksmuseum. - Raadpleegbaar als pdf-bestand. - Metamorfoze bestandsnaam: OCLC-NLRIJ_BIB-LevendeMeesters_33H65-14
Herkomst digitaal exemplaarnummer 201502204: Bibliotheek Universiteit Utrecht. - Raadpleegbaar als pdf-bestand. - Metamorfoze bestandsnaam: OCLC-UTR_BIB-LevendeMeesters_03131426-13
OCLC: 920688556
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Boekvorm [MS]
Bibliografische vorm
Tentoonstellingscatalogus [BV] ; Digitale publicatie [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
200411872 MAG PREC/2A+B/LEV.MEES/ /TENT/GRAVENH/1839
201501647 LEESZAAL digitaal beschikbaar digitale versie via link in record raadpleegbaar
201503636 LEESZAAL digitaal beschikbaar digitale versie via link in record raadpleegbaar
201503754 LEESZAAL digitaal beschikbaar digitale versie via link in record raadpleegbaar
201503804 LEESZAAL digitaal beschikbaar digitale versie via link in record raadpleegbaar
201501901 LEESZAAL digitaal beschikbaar digitale versie via link in record raadpleegbaar
201502069 LEESZAAL digitaal beschikbaar digitale versie via link in record raadpleegbaar
201502070 LEESZAAL digitaal beschikbaar digitale versie via link in record raadpleegbaar
201502204 LEESZAAL digitaal beschikbaar digitale versie via link in record raadpleegbaar

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?