Mainmenu
122716
1 / 1

A corpus of Rembrandt paintings

Digitale publicatie [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Bruyn, Josua; Haak, B.; Levie, S.H.; Thiel, Pieter J.J. van; Wetering, Ernst van de; Groen, Karin (contributions); Klein, Peter (contributions); Veen, Jaap van der (contributions); Winkel, Marieke de (contributions); Peese Binkhorst, Lideke (with the collaboration of); Nes, Carin van (with the collaboration of); Vis, J. (with the collaboration of); Broekhoff, Paul (with the collaboration of); Franken, Michiel (with the collaboration of)
Uitgever
Dordrecht, Boston, Lancaster : Nijhoff, Springer , 1982-....
Collatie
Aantal pagina's, aanduiding illustraties en afmeting.
.. dl. : ill. ; 35 cm
Annotatie
nadere toelichting
Digitale publicatie van deel 1 t/m 5 van 'A corpus of Rembrandt paintings' is raadpleegbaar via Rembrandtdatabase, zie hiervoor de beschikbare link in dit record: http://www.rembrandtdatabase.org/Rembrandt/cms/corpus
Lit. opg., reg. - M.i.v. deel 4 uitgegeven door: Springer
Dl. 1: 1625-1631. - 1982. - Oud snr. 1982/406. - Met los bijgevoegde annex. - ISBN 90-247-2614-X. - Barcode 200601985. Dl. 2: 1631-1634. - 1986. - Oud snr. 1986/500. - Met los bijgevoegde annex. - ISBN 90-247-3339-1. - Barcode 200601986. Dl. 3: 1635-1642. - 1989. - Oud snr. 1990/1. - Met los bijgevoegde annex. - ISBN 90-247-3781-8. - Barcode 200601987. Dl. 4: The self-portraits. - 2005. - Met los bijgevoegde annex. - ISBN 1-4020-3280-3. - Barcode 200564604. Dl. 5: small-scale history paintings 1624-1669. - Met los bijgevoegde annex/addenda. - ISBN 978-1-4020-4607-0. - Barcode 201017887. Dl. 6: Rembrandt's paintings revisited : a comlete survey. - 2014. - ISBN 978-94-017-9173-1. - Barcode 201409612
ISBN
978-1-4020-3280-6, 978-1-4020-4607-0, 90-247-3781-8, 90-247-3339-1, 90-247-2614-X, 90-247-2613-1
Trefwoord
17de eeuw ; Noord-Nederlands ; schilderkunst ; portret
Naam kunstenaar
Rembrandt
Taal
Engels [TA]
Materiaalsoort
Boekvorm [MS] ; Online bestand [MS]
Bibliografische vorm
Digitale publicatie [BV] ; Oeuvre-catalogus [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
200601985 STUDIEZAAL NED/MON/REMBR/SERIE/Remb cor DEEL 1
200601986 STUDIEZAAL NED/MON/REMBR/SERIE/Remb cor DEEL 2
200601987 STUDIEZAAL NED/MON/REMBR/SERIE/Remb cor DEEL 3
200564604 STUDIEZAAL NED/MON/REMBR/SERIE/Remb cor DEEL 4
201017887 STUDIEZAAL NED/MON/REMBR/SERIE/Remb cor DEEL 5
201409612 STUDIEZAAL NED/MON/REMBR/SERIE/Remb cor DEEL 6
201407744 LEESZAAL digitaal beschikbaar digitale versie via link in record raadpleegbaar

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?