Mainmenu

Explore

alle databases/site
Zoekhistorie
Geen zoekopdrachten gevonden

The drawings of Rembrandt [Benesch, 1973]

Oeuvre-catalogus [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Benesch, Eva; Benesch, Otto
Editie
enlarged ed.
Uitgever
London : Phaidon , 1973
Collatie
Aantal pagina's, aanduiding illustraties en afmeting.
6 dl. : ill. ; 32 cm
Annotatie
nadere toelichting
Vol. I: 1. The Leiden years 1625-1631 2. The early Amsterdam period 1632-1640. - Barcode 942297. - Vol. II: 2. The early Amsterdam period 1632-1640. - Barcode 200511986. - Vol. III: 3. The middle period 1640-1650. - Barcode 200511987. - Vol. IV: 3. The middle period 1640-1650. - Barcode 200511988. - Vol. V: 4. The late period 1650-1669. - Barcode 200511989. -Vol. VI: 4. The late period 1650-1669. - Barcode 200511990
ISBN
0-7148-1512-8
Trefwoord
17de eeuw ; Noord-Nederlands ; tekenkunst
Naam kunstenaar
Rembrandt
Taal
Engels [TA]
Materiaalsoort
Boekvorm [MS]
Bibliografische vorm
Oeuvre-catalogus [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
942297 STUDIEZAAL ONT/MON/REMBR/Bene dra DEEL 1
200511986 STUDIEZAAL ONT/MON/REMBR/Bene dra DEEL 2
200511987 STUDIEZAAL ONT/MON/REMBR/Bene dra DEEL 3
200511988 STUDIEZAAL ONT/MON/REMBR/Bene dra DEEL 4
200511989 STUDIEZAAL ONT/MON/REMBR/Bene dra DEEL 5
200511990 STUDIEZAAL ONT/MON/REMBR/Bene dra DEEL 6

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?