Mainmenu

Explore

alle databases/site
Zoekhistorie
Geen zoekopdrachten gevonden

Drawings of the Rembrandt School

Boek [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Sumowski, Werner; Strauss, Walter L. (ed.)
Uitgever
New York [NY] : Abaris , 1979-....
Collatie
Aantal pagina's, aanduiding illustraties en afmeting.
.. dl. : ill. ; 31 cm
Annotatie
nadere toelichting
Dl. 1: Backer-Bol, 1979, barcode 930285, oud snr. 1979/278 . -
Dl. 2: Borssom-Dorsten, 1979, barcode 200511978, oud snr. 1980/113. -
Dl. 3: Dou-Eeckhout, 1980, barcode 200511979, oud snr. 1981/14. -
Dl. 4: Fabritius-Furnerius, 1981, barcode 200511980, oud snr. 1981/366. -
Dl. 5: Gelder-Horst, 1981, barcode 200511981, oud snr. 1981/27. -
Dl. 6: Jansen-Koninck, 1982, barcode 200511982, oud snr. 1982/185. -
Dl. 7: Leupenius-Lievens, 1983, barcode 200511983, oud snr. 1983/202. -
Dl. 8: Maes-Mair, 1984, barcode 200511984, oud snr. 1984/286. -
Dl. 9: Ovens-Rijn, 1985, barcode 200511985, oud snr. 1985/507. -
Dl. 10: Roghman-Wolfhagen, 1992, barcode 200541399
ISBN
0-89835-245-2, 0-89835-268-1, 0-89835-319-X, 0-913870-48-X
Taal
Engels [TA]
Materiaalsoort
Boekvorm [MS]
Bibliografische vorm
Boek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
930285 STUDIEZAAL ONT/MON/REMBR/Sumo dra DEEL 1
200511978 STUDIEZAAL ONT/MON/REMBR/Sumo dra DEEL 2
200511979 STUDIEZAAL ONT/MON/REMBR/Sumo dra DEEL 3
200511980 STUDIEZAAL ONT/MON/REMBR/Sumo dra DEEL 4
200511981 STUDIEZAAL ONT/MON/REMBR/Sumo dra DEEL 5
200511982 STUDIEZAAL ONT/MON/REMBR/Sumo dra DEEL 6
200511983 STUDIEZAAL ONT/MON/REMBR/Sumo dra DEEL 7
200511984 STUDIEZAAL ONT/MON/REMBR/Sumo dra DEEL 8
200511985 STUDIEZAAL ONT/MON/REMBR/Sumo dra DEEL 9
200541399 STUDIEZAAL ONT/MON/REMBR/Sumo dra DEEL 10

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?