Mainmenu

Biographisch woordenboek der Nederlanden, bevattende levensbeschrijvingen van zoodanige personen, die zich op eenigerlei wijze in ons vaderland hebben vermaard gemaakt

Lexicon [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Aa, A.J. van der; Hardewijk, K.J.R. van (Voortgezet door); Schotel, G.D.J.; Aa, C.M.A. Simon van der (onder medewerking van de heren); Robidé van der Aa, P.J.R.C.
Uitgever
Haarlem : Brederode, 1852-1878
Collatie
Aantal pagina's, aanduiding illustraties en afmeting.
16 dl. ; 23 cm
Annotatie
nadere toelichting
Bibliotheek F. Lugt. - Reg. - Dl. 1: A-Be. - 1852. - Barcode 200700549. Dl. 2: Be-By. - 1854. - Barcode 200700550. Dl. 3: C. - [s.a.]. - Barcode 200700551. Dl. 4 en 5: D-E. - 1858. - 1859. - Barcode 200700552. Dl. 6 en 7: F-G. - 1859. - 1862. - Barcode 200700553. Dl. 8, dl. 1: H-He. - 1867. - Barcode 200700554. Dl. 8, dl. 2: He-Hy. - 1867. - Barcode 200700555. Dl. 9 en 10: I-K. - 1860. - 1862. - Barcode 200700556. Dl. 11: L. - 1860. - Barcode 200700557. Dl. 12, dl. 1: .M-Me - 1869. - Barcode 200700558. Dl. 12, dl. 2: Me-Mu. - 1869. - Barcode 200700559. Dl. 13 en 14: N-O. - 1868. - 1867. -Barcode 200701767. Dl. 15 en 16: P-R. - 1872. - 1874. - Barcode 200701768. Dl.17: S. - Barcode 200701875. Dl 18 en 19: T-V. - 1874. - 1876. - Barcode 200701876. Dl. 20 en 21: W-Z. - 1877. - 1878. - Barcode 200701877
Publicatie is ook digitaal raadpleegbaar.
OCLC: 920774411
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Boekvorm [MS]
Bibliografische vorm
Lexicon [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
200700549 LEESZAAL CATK/BIO/Aa bio DEEL 1
200700550 LEESZAAL CATK/BIO/Aa bio DEEL 2
200700551 LEESZAAL CATK/WOORD/Aa bio DEEL 3
200700552 LEESZAAL CATK/BIO/Aa bio DEEL 4 en 5
200700553 LEESZAAL CATK/WOORD/Aa bio DEEL 6 en 7
200700554 LEESZAAL CATK/BIO/Aa bio DEEL 8, DEEL 1
200700555 LEESZAAL CATK/BIO/Aa bio DEEL 8, DEEL 2
200700556 LEESZAAL CATK/BIO/Aa bio DEEL 9 en 10
200700557 LEESZAAL CATK/BIO/Aa bio DEEL 11
200700558 LEESZAAL CATK/BIO/Aa bio DEEL 12, DEEL 1
200700559 LEESZAAL CATK/BIO/Aa bio DEEL 12, DEEL 2
200701767 LEESZAAL CATK/BIO/Aa bio DEEL 13 en 14
200701768 LEESZAAL CATK/BIO/Aa bio DEEL 15 en 16
200701875 LEESZAAL CATK/BIO/Aa bio DEEL 17
200701876 LEESZAAL CATK/BIO/Aa bio DEEL 18 en 19
200701877 LEESZAAL CATK/BIO/Aa bio DEEL 20 en 21

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?