Mainmenu
145766
1 / 1

Nationaal biografisch woordenboek

Lexicon [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Duverger, J. (red.); De Smet, G. (red.); Rombaut, Hans (red.)
Uitgever
Brussel : Paleis der Academiën, 1964-2018
Collatie
Aantal pagina's, aanduiding illustraties en afmeting.
23 dl. ; 27 cm
Annotatie
nadere toelichting
Aanwezig: deel 1 t/m 23. - Nog te verschijnen delen worden niet aangeschaft.
Dl. 1: 1964. - Oud snr. 1964/0653. - Barcode 200701769
Dl. 2: 1966. - Oud snr. 1985/0406. - Barcode 200701770
Dl. 3: 1968. - Oud snr. 1985/0406. - Barcode 200701771
Dl. 4: 1970. - Oud snr. 1985/0406. - Barcode 200701772
Dl. 5: 1972. - Oud snr. 1985/0406. - Barcode 200701773
Dl. 6: 1974. - Oud snr. 1985/0406. - Barcode 200701774
Dl. 7: 1977. - Oud snr. 1985/0406. - Barcode 200701775
Dl. 8: 1979. - Oud snr. 1985/0406. - Barcode 200701776
Dl. 9: 1981. - Oud snr. 1985/0406. - Barcode 200701777
Dl. 10: 1983. - Oud snr. 1985/0406. - Barcode 200701778
Dl. 11: 1985. - Oud snr. 1986/0147. - ISBN 90-6569-011-5. - Barcode 200701779
Dl. 12: 1987. - Oud snr. 1988/0021. - ISBN 90-6569-012-3. - Barcode 200701780
Dl. 13: 1990. - Oud snr. 1990/0012. - ISBN 90-6569-013-1. - Barcode 200701781
Dl. 14: 1992. - ISBN 90-6569-013-1. - Barcode 200701782
Dl. 15: 1996. - ISBN 90-6569-015-8. - Barcode 200701783
Dl. 16: 2002. - ISBN 90-6569-919-8. - Barcode 201106679
Dl. 17: 2005. - ISBN 90-6569-016-6. - Barcode 201106680
Dl. 18: 2007. - ISBN 978-90-6569-030-2. - Barcode 201106681
Dl. 19: 2009. - ISBN 978-90-6569-054-8. - Barcode 201106682
Dl. 20: 2011. - ISBN 978-90-6569-085-2. - Barcode 201204302
Dl. 21: 2014. - ISBN 978-90-6569-133-0. - Barcode 201608765
Dl. 22: 2016. - ISBN 978-90-6569-162-0. - Barcode 201700553
Dl. 23: 2018. - ISBN 978-90-6569-186-6. - Barcode 201902731
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Boekvorm [MS]
Bibliografische vorm
Lexicon [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
200701769 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 1
200701770 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 2
200701771 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 3
200701772 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 4
200701773 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 5
200701774 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 6
200701775 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 7
200701776 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 8
200701777 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 9
200701778 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 10
200701779 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 11
200701780 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 12
200701781 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 13
200701782 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 14
200701783 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 15
201106679 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 16
201106680 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 17
201106681 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 18
201106682 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 19
201204302 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 20
201608765 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 21
201700553 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 22
201902731 LEESZAAL CATK/BIO/Duve nat DEEL 23

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?