Mainmenu

Explore

alle databases/site
Zoekhistorie
Geen zoekopdrachten gevonden

Geschiedenis der vaderlandsche schilderkunst, sedert de helft der XVIII eeuw

Preciosa [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Eynden, Roeland van; Willigen, Adriaan van der
Illustrator
Vinkeles, Reinier (del.) ; Vinkeles, Abraham (sculp.) ; Marcus, Jacob Ernst (sculp.) ; Bendorp, Johannes Christiaan (sculp.) ; Senus, Willem van (sculp.)
Uitgever
Haarlem : Loosjes , 1816-1840
Collatie
Aantal pagina's, aanduiding illustraties en afmeting.
4 dl. : ill. ; 23 cm
Annotatie
nadere toelichting
Reprint eveneens aanwezig, op de Cataloguskamer
Bibliotheek F. Lugt. - Deel 1: barcode 993482. Deel 2: barcode 200511926. Deel 3: barcode 200511927. Deel 4: barcode 200511928
Ex. met ex libris De Lint. - Met aantek. - Deel 1: barcode 200811984. Deel 2: barcode 200811985. Deel 3: barcode 200811986. Deel 4: barcode 200811987
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Boekvorm [MS]
Bibliografische vorm
Preciosa [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
993482 MAG PREC/26F13 DEEL 1
200811984 MAG PREC/15C14 DEEL 1a
200511926 MAG PREC/26F13 DEEL 2
200811985 MAG PREC/15C14 DEEL 2a
200511927 MAG PREC/26F13 DEEL 3
200811986 MAG PREC/15C14 DEEL 3a
200511928 MAG PREC/26F13 DEEL 4
200811987 MAG PREC/15C14 DEEL 4a

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?