Mainmenu

Geschiedenis van de Nederlandse fotografie in monografieën en thema-artikelen

Lexicon [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Leijerzapf, Ingeborg Theresia (samenst. & red.); Ruiter, Tineke de; Pronk, Joke
Uitgever
Alphen a/d Rijn : Samsom , 1984-....
Collatie
Aantal pagina's, aanduiding illustraties en afmeting.
8 dl. : ill. ; 28 cm
Annotatie
nadere toelichting
Lit. opg., reg. - Dl. 1: A-Bin. - Barcode 881290. - Dl. 2: Bla-Dij. - Barcode 200719798. - Dl. 3: E-Hui. - Barcode 200719797. - Dl. 4: Hul-Lem. - Barcode 200719796. - Dl. 5: Li-Ola. -Barcode 200719795. - Dl. 6: Oli-Schi. - Barcode 200719794. - Dl. 7: Scho-Weg. - Barcode 200719793. - Dl. 8: Wei-Z. - Barcode 200902748. Losbladig lexicon met steeds nieuw verschijnende afleveringen waarbij de hoofdstukken alfabetisch op kunstenaar zijn ingevoegd
ISBN
90-6500-690-7
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Losbladig [MS]
Bibliografische vorm
Lexicon [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
881290 STUDIEZAAL 20E/NED/HB/ /FOTO/Leije ges DEEL 1
200719798 STUDIEZAAL 20E/NED/HB/ /FOTO/Leije ges DEEL 2
200719797 STUDIEZAAL 20E/NED/HB/ /FOTO/Leije ges DEEL 3
200719796 STUDIEZAAL 20E/NED/HB/ /FOTO/Leije ges DEEL 4
200719795 STUDIEZAAL 20E/NED/HB/ /FOTO/Leije ges DEEL 5
200719794 STUDIEZAAL 20E/NED/HB/ /FOTO/Leije ges DEEL 6
200719793 STUDIEZAAL 20E/NED/HB/ /FOTO/Leije ges DEEL 7
200902748 STUDIEZAAL 20E/NED/HB/ /FOTO/Leije ges DEEL 8
201119004 `

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?