Mainmenu

De Noord-Nederlandsche Schilderkunst door G.J. Hoogewerff

Boek [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Hoogewerff, G.J.
Uitgever
Den Haag : Nijhoff, 1936-1947
Collatie
Aantal pagina's, aanduiding illustraties en afmeting.
5 dl. : ill. ; 25 cm
Annotatie
nadere toelichting
Reg. - [Dl. 1]: 1936. - Oud snr.: 1936/59. - 20011951. - [Dl. 2]: 1937. - Oud snr.: 1937/42. - Barcode 200513808. - [Dl. 3]: 1939. - Oud snr.: 1939/52.- Barcode 200513809. - [Dl. 4]: 1941-42. - Oud snr.: 1943/15. - Barcode 200513810. - [Dl. 5]: 1947. - Oud snr.: 1947/346. - Barcode 200513811
Reg. - [Dl. 1]: 1936. - Barcode 2008200809924. - [Dl. 2]: 1937. - Barcode 200809925. - [Dl. 3]: 1939. - Barcode 200809926. - [Dl. 4]: 1941-42. - Barcode 200809927. - [Dl. 5]: 1947. - Barcode 200809928
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Boekvorm [MS]
Bibliografische vorm
Boek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
20011951 LEESZAAL CATK/NED/BRON/Hoog noo DEEL 1
200809924 MAG NED/ALG/Hoog noo DEEL 1
200513808 LEESZAAL CATK/NED/BRON/Hoog noo DEEL 2
200809925 MAG NED/ALG/Hoog noo DEEL 2
200513809 LEESZAAL CATK/NED/BRON/Hoog noo DEEL 3
200809926 MAG NED/ALG/Hoog noo DEEL 3
200513810 LEESZAAL CATK/NED/BRON/Hoog noo DEEL 4
200809927 MAG NED/ALG/Hoog noo DEEL 4
200513811 LEESZAAL CATK/NED/BRON/Hoog noo DEEL 5
200809928 MAG NED/ALG/Hoog noo DEEL 5

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?