Mainmenu
400002093
1 / 1

Op Steiger : een schrift gewijd aan nieuwe en oude monumentale kunst

Periodiek [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Laak, Harry op de (red.); Wijnberg, Nicolaas (red.)
Uitgever
Amsterdam : Vereniging van beoefenaars van de monumentale kunsten
Annotatie
nadere toelichting
Jrg. 1962, nr. 3 is gewijd aan Herbert Fiedler. - Jrg. 1962, nr. 5 is gewijd aan Otto van Rees
Ex. met barcode 201112291: Nr. 5, Otto van Rees. - Herkomst: Archief Herbert Henkels. - Met eigendomsvermelding van Herbert Henkels. - Met aantek. - In zv-map
Holding
1961, nr. 1-2
1962, nr. 3-6
Trefwoord
algemeen ; Nederlands ; monumentale kunst
Naam kunstenaar
Rees, Otto van ; Fiedler, Herbert
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
970583 MAG PER/17.7.6. 1962, nr. 6
200915055 MAG PER/17.7.6. 1962, nr. 5
201112291 MAG PREC/14A14 1962, nr. 5
200551231 MAG PER/17.7.6. 1962, nr. 4
200558745 MAG PER/17.7.6. 1962, nr. 3
200551232 MAG PER/17.7.6. 1961, nr. 2
200551233 MAG PER/17.7.6. 1961, nr. 1

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?