Mainmenu
400002336
1 / 1

Revue universelle des arts

Periodiek [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Lacroix, Paul (éd.)
Uitgever
Paris [etc.] : M. France, Libraire [etc.],
Annotatie
nadere toelichting
Reg. 1855-1866
Ook online te raadplegen via: http://gallica.bnf.fr/ark:/12148/cb328616752/date.r=art.langEN
Holding
1 (1855) - 22/23 (1865/66)
Trefwoord
algemeen ; internationaal ; Meerdere kunstvormen
Taal
Frans [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
972487 MAG PER/21.3.2. 22-23 (1865-1866)
200512781 MAG PER/21.3.2. 21 (1865)
200512782 MAG PER/21.3.2. 20 (1865)
200512783 MAG PER/21.3.2. 19 (1864)
200512784 MAG PER/21.3.2. 18 (1863-64)
200512785 MAG PER/21.3.2. 17 (1863)
200512786 MAG PER/21.3.2. 16 (1862)
200512787 MAG PER/21.3.2. 15 (1862)
200512788 MAG PER/21.3.2. 14 (1861)
200512791 MAG PER/21.3.2. 13 (1861)
200512792 MAG PER/21.3.2. 12 (1860-61)
200512793 MAG PER/21.3.2. 11 (1860)
200512794 MAG PER/21.3.2. 10 (1859)
200512795 MAG PER/21.3.2. 9 (1859)
200512796 MAG PER/21.3.2. 8 (1858)
200512797 MAG PER/21.3.2. 7 (1858)
200512798 MAG PER/21.3.2. 6 (1857)
200512799 MAG PER/21.3.2. 5 (1857)
200512800 MAG PER/21.3.2. 4 (1856)
200512801 MAG PER/21.3.2. 3 (1856)
200512802 MAG PER/21.3.2. 2 (1855)
200512803 MAG PER/21.3.2. 1 (1855)
200512789 MAG PER/21.3.2. Reg. 1855-1866

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?