Mainmenu
400002370
1 / 1

RKD bulletin

Periodiek [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Kotting, G. (hoofdred.)
Uitgever
Den Haag : Stichting Cornelis Hofstede de Groot / Vrienden van het RKD,
Annotatie
nadere toelichting
Reg. 1993-2002. -M.i.v. jrg. 1999 een beknopt jaarverslag van het voorafgaande jaar aanwezig in afl. 1.
Spec.uitg. 2007, juli: Portret in Beeld : collegiale bijdragen voor Karen Schaffers-Bodenhausen is nr. 341 van een genummerde oplage van 1250 ex. ingebonden bij jrg. 2007-2009
Holding
1993, nr. 1/2
1994, nr. 1, 2
1995, nr. 1-3
1996, nr. 1, 2
1997, nr. 1-3
1998, nr. 1-3
1999, nr. 1, 2/3
2000, nr. 1, 2
2001, nr. 1, 2
2002, nr. 1, 2
2003, nr 1, 2
2004, nr. 1/2
2005, nr. 1, 2
2006, nr. 1/2
2007, nr. 1, 2
2008, nr. 1, 2
2009, nr. 1, 2
2010, nr. 1, 2
2011, nr. 1, 2
2012, nr. 1, 2
2013, nr. 1, 2
2014, nr. 1, 2
2015, nr. 1, 2
2016, nr. 1, 2
2017, nr. 1, 2
2018, nr. 1
Spec. uitg. 2007: Portret in Beeld
Trefwoord
algemeen ; Nederlands ; portret
Trefwoord naam persoon/instelling
RKD (Rijksbureau voor Kunsthistorische Documentatie) ; Schaffers, Karen
Taal
Engels [TA] ; Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
201804555 LEESZAAL CATK/PER/RKD/ 2018, nr. 1
201708356 LEESZAAL CATK/PER/RKD/ 2017, nr. 2
201705241 LEESZAAL CATK/PER/RKD/ 2017, nr. 1
201700210 LEESZAAL CATK/PER/RKD/ 2016, nr. 2
201606206 LEESZAAL CATK/PER/RKD/ 2016, nr. 1
201304195 LEESZAAL CATK/PER/RKD/ 2013-2015
201008674 LEESZAAL CATK/PER/RKD/ 2010-2012
200713460 LEESZAAL CATK/PER/RKD/ 2007-2009 + spec. uitg.
200706316 LEESZAAL CATK/PER/RKD/2003-2006 2003-2006
972520 LEESZAAL CATK/PER/RKD/2000-2002 2000-2002
200518279 LEESZAAL CATK/PER/RKD/1997-1999 1997-1999
200507406 LEESZAAL CATK/PER/RKD/1993-1996 1993-1996

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?