Mainmenu
400002407
1 / 1

De sandwichman

Periodiek [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Boomgaard, Jeroen (hoofdred.)
Uitgever
Landsmeer : AICA,
Annotatie
nadere toelichting
Titel varieert. - Niet verder verschenen
Holding
1998, nr. 1-3
2000, nr. 4
2002, nr. 5
2004, nr. 6, 7
Trefwoord
internationaal ; Meerdere kunstvormen ; kunstkritiek ; kunstkritiek ; lezing
Trefwoord naam persoon/instelling
AICA
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
20020015 MAG PER/17.6.2. (2004, Nov.) nr. 7
200602985 MAG PER/17.6.2. (2004, Feb.) nr. 6
201302360 MAG PER/17.6.2. (2002, Okt.) nr. 5
200602986 MAG PER/17.6.2. (2000) nr. 4
200602987 MAG PER/17.6.2. 1 (1998) nr. 3
200602988 MAG PER/17.6.2. 1 (1998, Feb.) nr. 2
200602989 MAG PER/17.6.2. 1 (1998) nr. 1

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?