Mainmenu
400002432
1 / 1

Sculpture [International Sculpture Center]

Periodiek [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Walker, Penelope (ed.)
Uitgever
Washington [DC] : International Sculpture Center,
Holding
5 (1986) nr. 1-3
9 (1990) nr. 1
22 (2003) nr. 3, 4
23 (2004) nr. 8
24 (2005) nr. 6
Trefwoord
algemeen ; internationaal ; beeldhouwkunst
Taal
Engels [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
200717363 MAG PER/13.1.7. 24 (2005) nr. 6
200717361 MAG PER/13.1.7. 23 (2004) nr. 8
201800372 MAG PER/13.1.7. 22 (2003) nr. 4
200717362 MAG PER/13.1.7. 22 (2003) nr. 3
964271 MAG PER/13.1.7. 9 (1990) nr. 1
200544964 MAG PER/13.1.7. 5 (1986) nr. 3
200544963 MAG PER/13.1.7. 5 (1986) nr. 2
200544965 MAG PER/13.1.7. 5 (1986) nr. 1

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?