Mainmenu
400002493
1 / 1

Sponsored Research in the History of Art

Periodiek [BV]
Titelbeschrijving
Uitgever
Washington [DC] : National Gallery of Art [Washington],
ISSN
0742-0242
Holding
1981/82-1982/83
1982/83-1983/84, nr. 3
1985/86-1986/87, nr. 6 - 1987/88-1988/89, nr. 8
1990/91, nr. 10
1992/93, nr. 12
Taal
Engels [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
20002520 MAG PER/16.5.5. 12 (1992-1993)
200552439 MAG PER/16.5.5. 10 (1990-1991)
200554000 MAG PER/16.5.5. 8 (1987-1989)
200553999 MAG PER/16.5.5. 7 (1986-1988)
200553998 MAG PER/16.5.5. 6 (1985-1987)
200553976 MAG PER/16.5.5. 3 (1982-1984)
200552440 MAG PER/16.5.5. 1981-1983
200552441 MAG PER/16.5.5. 1980-1981

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?