Mainmenu
400002496
1 / 1

Springfield Museum of fine Art

Periodiek [BV]
Verder zoeken in RKDlibrary
Titelbeschrijving
Uitgever
Springfield [MA] : Springfield Museum of Fine Arts,
Holding
1 (1935) nr. 3, 7
2 (1935/36) nr. 2-9
3 (1936/37) nr. 1-9
4 (1937/38) nr. 2-5, 7, 8, 9
5 (1938/39) nr. 1-9
6 (1939/40) nr. 1, 2-9
7 (1941) nr. 1-7
8 (1941/42) nr.1-9
9 (1943) nr. 3-8, mei 1943 (wartime)
10/11 (1944) nr. 3-9
11 (1944/45 nr. 1/2-7
12 (1945/46) - 21 (1954/55)
22 (1955/56) nr. 1
23 (1956/57) nr. - 38 (1971/72)
39 (1973) nr. 3-5
40 , nr. 1
Taal
Engels [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
962691 MAG PER/24.8.4. (40) nr. 1
200602306 MAG PER/24.8.4. 39 (1973, June-July) nr. 5
200602307 MAG PER/24.8.4. 39 (1973, April-May) nr. 4
200602308 MAG PER/24.8.4. 39 (1973, Feb.-March) nr. 3
200602309 MAG PER/24.8.4. 38 (1972, June-July) nr. 5
200602310 MAG PER/24.8.4. 38 (1972, April-May) nr. 4
200602311 MAG PER/24.8.4. 38 (1972, Feb.-March) nr. 3
200602312 MAG PER/24.8.4. 38 (1971, Dec.-1972, Jan.) nr. 2
200602313 MAG PER/24.8.4. 38 (1971, Oct.-Nov.) nr. 1
200602314 MAG PER/24.8.4. 37 (1971, June-July) nr. 5
200602315 MAG PER/24.8.4. 37 (1971, April-May) nr. 4
200602316 MAG PER/24.8.4. 37 (1971, Feb.-March) nr. 3
200602317 MAG PER/24.8.4. 37 (1970, Dec.-1971, Jan.) nr. 2
200602318 MAG PER/24.8.4. 37 (1970, Oct.-Nov.) nr. 1
200602319 MAG PER/24.8.4. 36 (1970, June-July) nr. 5
200602320 MAG PER/24.8.4. 36 (1970, April-May) nr. 4
200602321 MAG PER/24.8.4. 36 (1970, Feb.-March) nr. 3
200602322 MAG PER/24.8.4. 36 (1969, Dec.-1970, Jan.) nr. 2
200602323 MAG PER/24.8.4. 36 (1969, Oct.-Nov.) nr. 1
200602324 MAG PER/24.8.4. 35 (1969, June-July) nr. 5
200602325 MAG PER/24.8.4. 35 (1969, April-May) nr. 4
200602326 MAG PER/24.8.4. 35 (1969, Feb.-March) nr. 3
200602327 MAG PER/24.8.4. 35 (1968, Dec.-1969, Jan.) nr. 2
200602328 MAG PER/24.8.4. 35 (1968, Oct.-Nov.) nr. 1
200602329 MAG PER/24.8.4. 34 (1968, June-July) nr. 5
200602330 MAG PER/24.8.4. 34 (1968, April-May) nr. 4
200602331 MAG PER/24.8.4. 34 (1968, Feb.-March) nr. 3
200602332 MAG PER/24.8.4. 34 (1967, Dec.-1968, Jan.) nr. 2
200602333 MAG PER/24.8.4. 34 (1967, Oct.-Nov.) nr. 1
200602334 MAG PER/24.8.4. 33 (1967, June-July) nr. 5
200602335 MAG PER/24.8.4. 33 (1967, April-May) nr. 4
200602336 MAG PER/24.8.4. 33 (1967, Feb.-March) nr. 3
200602337 MAG PER/24.8.4. 33 (1966, Dec.-1967, Jan.) nr. 2
200602338 MAG PER/24.8.4. 33 (1966, Oct.-Nov.) nr. 1
200602339 MAG PER/24.8.4. 32 (1966, June-July) nr. 5
200602340 MAG PER/24.8.4. 32 (1966, April-May) nr. 4
200602341 MAG PER/24.8.4. 32 (1966, Feb.-March) nr. 3
200602342 MAG PER/24.8.4. 32 (1965, Dec.-1966, Jan.) nr. 2
200602343 MAG PER/24.8.4. 32 (1965, Oct.-Nov.) nr. 1
200602344 MAG PER/24.8.4. 31 (1965, June-July) nr. 5
200602345 MAG PER/24.8.4. 31 (1965, April-May) nr. 4
200602346 MAG PER/24.8.4. 31 (1965, Feb.-March) nr. 3
200602347 MAG PER/24.8.4. 31 (1964, Dec.-1965, Jan.) nr. 2
200602348 MAG PER/24.8.4. 31 (1964, Oct.-Nov.) nr. 1
200602349 MAG PER/24.8.4. 30 (1964, June-July) nr. 5
200602350 MAG PER/24.8.4. 30 (1964, April-May) nr. 4
200602351 MAG PER/24.8.4. 30 (1964, Feb.-March) nr. 3
200602352 MAG PER/24.8.4. 30 (1963, Dec.-1964, Jan.) nr. 2
200602353 MAG PER/24.8.4. 30 (1963, Oct.-Nov.) nr. 1
200602354 MAG PER/24.8.4. 29 (1963, June-July) nr. 5
200602355 MAG PER/24.8.4. 29 (1963, April-May) nr. 4
200602356 MAG PER/24.8.4. 29 (1963, Feb.-March) nr. 3
200602357 MAG PER/24.8.4. 29 (1962, Dec.-1963, Jan.) nr. 2
200602358 MAG PER/24.8.4. 29 (1962, Oct.-Nov.) nr. 1
200602359 MAG PER/24.8.4. 28 (1962, June-July) nr. 5
200602360 MAG PER/24.8.4. 28 (1962, April-May) nr. 4
200602361 MAG PER/24.8.4. 28 (1962, Feb.-March) nr. 3
200602362 MAG PER/24.8.4. 28 (1961, Dec.-1962, Jan.) nr. 2
200602363 MAG PER/24.8.4. 28 (1961, Oct.-Nov.) nr. 1
200602364 MAG PER/24.8.4. 27 (1961, June-July) nr. 5
200602365 MAG PER/24.8.4. 27 (1961, April-May) nr. 4
200602366 MAG PER/24.8.4. 27 (1961, Feb.-March) nr. 3
200602367 MAG PER/24.8.4. 27 (1960, Dec.-1961, Jan.) nr. 2
200602368 MAG PER/24.8.4. 26 (1960, June-July) nr. 5 Supplement
200602369 MAG PER/24.8.4. 26 (1960, June-July) nr. 5
200602370 MAG PER/24.8.4. 26 (1960, April-May) nr. 4
200602371 MAG PER/24.8.4. 26 (1960, Feb.-March) nr. 3
200602372 MAG PER/24.8.4. 26 (1959, Dec.-1960, Jan.) nr. 2
200602373 MAG PER/24.8.4. 26 (1959, Oct.-Nov.) nr. 1 Supplement
200602374 MAG PER/24.8.4. 26 (1959, Oct.-Nov.) nr. 1
200602375 MAG PER/24.8.4. 25 (1959, June-July) nr. 5
200602376 MAG PER/24.8.4. 25 (1959, April-May) nr. 4
200602377 MAG PER/24.8.4. 25 (1959, Feb.-March) nr. 3
200602378 MAG PER/24.8.4. 25 (1958, Dec.-1959, Jan.) nr. 2
200602379 MAG PER/24.8.4. 25 (1958, Oct.-Nov.) nr. 1
200602380 MAG PER/24.8.4. 24 (1958, June-July) nr. 5
200602381 MAG PER/24.8.4. 24 (1958, April-May) nr. 4
200602382 MAG PER/24.8.4. 24 (1958, Feb.-March) nr. 3
200602383 MAG PER/24.8.4. 24 (1957, Dec.-1958, Jan.) nr. 2
200602384 MAG PER/24.8.4. 24 (1957, Oct.-Nov.) nr. 1
200602385 MAG PER/24.8.4. 23 (1957, June) nr. 5
200602386 MAG PER/24.8.4. 23 (1957, April-May) nr. 4
200602387 MAG PER/24.8.4. 23 (1957, Feb.-March) nr. 3
200602388 MAG PER/24.8.4. 23 (1956, Dec.-1957, Jan.) nr. 2
200602389 MAG PER/24.8.4. 23 (1956, Oct.-Nov.) nr. 1
200602390 MAG PER/24.8.4. 22 (1955, Oct.-Nov.) nr. 1
200602391 MAG PER/24.8.4. 21 (1955, June) nr. 5
200602392 MAG PER/24.8.4. 21 (1955, April-May) nr. 4
200602395 MAG PER/24.8.4. 21 (1955, Feb.-March) nr. 3
200602393 MAG PER/24.8.4. 21 (1954, Dec.-1955, Jan.) nr. 2
200602394 MAG PER/24.8.4. 21 (1954, Oct.-Nov.) nr. 1
200602399 MAG PER/24.8.4. 20 (1954, June) nr. 5
200602396 MAG PER/24.8.4. 20 (1954, April-May) nr. 4
200602398 MAG PER/24.8.4. 20 (1954, Feb.-March) nr. 3
200602397 MAG PER/24.8.4. 20 (1953, Dec.-1954, Jan.) nr. 2
200602400 MAG PER/24.8.4. 20 (1953, Oct.-Nov.) nr. 1
200602301 MAG PER/24.8.4. 19 (1953, April-June) nr. 4-5
200603439 MAG PER/24.8.4. 19 (1953, Feb.-March) nr. 3
200603440 MAG PER/24.8.4. 19 (1952, Dec.-1953, Jan.) nr. 2
200603441 MAG PER/24.8.4. 19 (1952, Oct.-Nov.) nr. 1
200603442 MAG PER/24.8.4. 18 (1952, April-June) nr. 4-5
200603443 MAG PER/24.8.4. 18 (1952, Feb.-March) nr. 3
200603444 MAG PER/24.8.4. 18 (1951, Dec.-1952, Jan.) nr. 2
200603445 MAG PER/24.8.4. 18 (1951, Oct.-Nov.) nr. 1
200603446 MAG PER/24.8.4. 17 (1951, May-June) nr. 5
200603447 MAG PER/24.8.4. 17 (1951, Feb.-April) nr. 3-4
200603448 MAG PER/24.8.4. 17 (1950, Dec.-1951, Jan.) nr. 2
200603449 MAG PER/24.8.4. 17 (1950, Oct.-Nov.) nr. 1
200603450 MAG PER/24.8.4. 16 (1950, May-June) nr. 5
200603451 MAG PER/24.8.4. 16 (1950, Feb.-April) nr. 3-4
200603452 MAG PER/24.8.4. 16 (1949, Dec.-1950, Jan.) nr. 2
200603453 MAG PER/24.8.4. 16 (1949, Oct.-Nov.) nr. 1
200603454 MAG PER/24.8.4. 15 (1949, June) nr. 5
200603455 MAG PER/24.8.4. 15 (1949, April-May) nr. 4
200603456 MAG PER/24.8.4. 15 (1949, Feb.-March) nr. 3
200603457 MAG PER/24.8.4. 15 (1948, Dec.-1949, Jan.) nr. 2
200603458 MAG PER/24.8.4. 15 (1948, Oct.-Nov.) nr. 1
200603459 MAG PER/24.8.4. 14 (1948, June) nr. 5
200603460 MAG PER/24.8.4. 14 (1948, April-May) nr. 4
200603461 MAG PER/24.8.4. 14 (1948, Feb.-March) nr. 3
200603462 MAG PER/24.8.4. 14 (1947, Dec.-1948, Dec.) nr. 2
200603463 MAG PER/24.8.4. 14 (1947, Oct.-Nov.) nr. 1
200603464 MAG PER/24.8.4. 13 (1947, June) nr. 5
200603465 MAG PER/24.8.4. 13 (1947, April-May) nr. 4
200603466 MAG PER/24.8.4. 13 (1947, Feb.-March) nr. 3
200603467 MAG PER/24.8.4. 13 (1946, Dec.-1947, Jan.) nr. 2
200603468 MAG PER/24.8.4. 13 (1946, Oct.-Nov.) nr. 1
200603469 MAG PER/24.8.4. 12 (1946, June) nr. 5
200603470 MAG PER/24.8.4. 12 (1946, April-May) nr. 4
200603471 MAG PER/24.8.4. 12 (1946, Feb.-March) nr. 3
200603472 MAG PER/24.8.4. 12 (1945, Dec.-1946, Jan.) nr. 2
200603473 MAG PER/24.8.4. 12 (1945, Oct.-Nov.) nr. 1
200603474 MAG PER/24.8.4. 11 (1945, June) nr. 7
200603475 MAG PER/24.8.4. 11 (1945, Feb.-March) nr. 5-6
200603476 MAG PER/24.8.4. 11 (1944, Dec.-1945, Jan.) nr. 3-4
200603477 MAG PER/24.8.4. 11 (1944, Oct.-Nov.) nr. 1-2
200603478 MAG PER/24.8.4. 10 (1944, June) nr. 9
200603479 MAG PER/24.8.4. 10 (1944, April-May) nr. 7-8
200603480 MAG PER/24.8.4. 10 (1944, Feb.-March) nr. 5-6
200603481 MAG PER/24.8.4. 10 (1943, Dec.-1944, Jan.) nr. 3-4
200603482 MAG PER/24.8.4. 1943, May "Wartime"
200603483 MAG PER/24.8.4. 9 (1943, May) nr. 8
200603484 MAG PER/24.8.4. 9 (1943, March-April) nr. 6-7
200603485 MAG PER/24.8.4. 9 (1943, Feb.) nr. 5
200603486 MAG PER/24.8.4. 9 (1942, Dec.-1943, Jan.) nr. 3-4
200603487 MAG PER/24.8.4. 8 (1942, June) nr. 9
200603488 MAG PER/24.8.4. 8 (1942, April-May) nr. 7-8
200603489 MAG PER/24.8.4. 8 (1942, Feb.-March) nr. 5-6
200603490 MAG PER/24.8.4. 8 (1941, Dec.-1942, Jan.) nr. 3-4
200603491 MAG PER/24.8.4. 8 (1941, Oct.-Nov.) nr. 1-2
200603492 MAG PER/24.8.4. 7 (1941, June) nr. 7
200603493 MAG PER/24.8.4. 7 (1941, April-May) nr. 5-6
200603494 MAG PER/24.8.4. 7 (1941, Feb.-March) nr. 3-4
200603495 MAG PER/24.8.4. 7 (1940, Dec.-1941, Jan.) nr. 1-2
200603496 MAG PER/24.8.4. 6 (1940, June) nr. 9
200603497 MAG PER/24.8.4. 6 (1940, April-May) nr. 7-8
200603498 MAG PER/24.8.4. 6 (1940, Feb.-March) nr. 5-6
200603499 MAG PER/24.8.4. 6 (1939, Dec.-1940, Jan.) nr. 3-4
200603500 MAG PER/24.8.4. 6 (1939, Oct.-Nov.) nr. 1-2
200603501 MAG PER/24.8.4. 5 (1939, June) nr. 9
200603502 MAG PER/24.8.4. 5 (1939, April-May) nr. 7-8
200603551 MAG PER/24.8.4. 5 (1939, Feb.-March) nr. 5-6
200603552 MAG PER/24.8.4. 5 (1938, Dec.-1939, Jan.) nr. 3-4
200603553 MAG PER/24.8.4. 5 (1938, Oct.-Nov.) nr. 1-2
200603554 MAG PER/24.8.4. 4 (1938, June) nr. 9
200603555 MAG PER/24.8.4. 4 (1938, April-May) nr. 7-8
200603556 MAG PER/24.8.4. 4 (1938, Feb.) nr. 5
200603557 MAG PER/24.8.4. 4 (1938, Jan.) nr. 4
200603558 MAG PER/24.8.4. 4 (1937, Dec.) nr. 3
200603559 MAG PER/24.8.4. 4 (1937, Nov.) nr. 2
200603560 MAG PER/24.8.4. 3 (1937, June) nr. 9
200603561 MAG PER/24.8.4. 3 (1937, May) nr. 8
200603562 MAG PER/24.8.4. 3 (1937, April) nr. 7
200603563 MAG PER/24.8.4. 3 (1937, March) nr. 6
200603564 MAG PER/24.8.4. 3 (1937, Feb.) nr. 5
200603565 MAG PER/24.8.4. 3 (1937, Jan.) nr. 4
200603566 MAG PER/24.8.4. 3 (1936, Dec.) nr. 3
200603567 MAG PER/24.8.4. 3 (1936, Nov.) nr. 2
200603568 MAG PER/24.8.4. 3 (1936, Oct.) nr. 1
200603569 MAG PER/24.8.4. 2 (1936, June) nr. 9
200603570 MAG PER/24.8.4. 2 (1936, May) nr. 8
200603571 MAG PER/24.8.4. 2 (1936, April) nr. 7
200603572 MAG PER/24.8.4. 2 (1936, March) nr. 6
200603573 MAG PER/24.8.4. 2 (1936, Feb.) nr. 5
200603574 MAG PER/24.8.4. 2 (1936, Jan.) nr. 4
200603575 MAG PER/24.8.4. 2 (1935, Dec.) nr. 3
200603576 MAG PER/24.8.4. 2 (1935, Nov.) nr. 2
200603577 MAG PER/24.8.4. 1 (1935, June) nr. 7
200603578 MAG PER/24.8.4. 1 (1935, Feb.) nr. 3

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?