Mainmenu
400002497
1 / 1

Sredi kollektsionerov

Preciosa [BV]
Titelbeschrijving
Annotatie
nadere toelichting
niet volledig : laatste 1 1/2 jaar niet aanwezig
nr. 9, 1922 2 ex. aanwezig
Holding
1921/1
1921/2
1921/3
1921/4
1921/5
1921/6-7
1921/8-9
1921/10
1921/11-12
1922/1
Trefwoord
20ste eeuw ; Russisch ; tijdschrift
Taal
Russisch [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Preciosa [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
201211154 MAG PREC/27F1//1923 nr. 6 3 (1923) nr. 6
201211153 MAG PREC/27F1//1923 nr. 5 3 (1923) nr. 5
201211152 MAG PREC/27F1//1923 nr. 3-4 3 (1923) nr. 3-4
201211151 MAG PREC/27F1//1923 nr. 1-2 3 (1923) nr. 1-2
201211150 MAG PREC/27F1//1922 nr. 11-12 2 (1922) nr. 11-12
201211149 MAG PREC/27F1//1922 nr. 10 2 (1922) nr. 10
201211148 MAG PREC/27F1//1922 nr. 9 2 (1922) nr. 9
201211147 MAG PREC/27F1//1922 nr. 9 2 (1922) nr. 9
201211146 MAG PREC/27F1//1922 nr. 7-8 2 (1922) nr. 7-8
201211145 MAG PREC/27F1//1922 nr. 5-6 2 (1922) nr. 5-6
201211144 MAG PREC/27F1//1922 nr. 4 2 (1922) nr. 4
201211143 MAG PREC/27F1//1922 nr. 3 2 (1922) nr. 3
201211142 MAG PREC/27F1//1922 nr. 2 2 (1922) nr. 2
201211141 MAG PREC/27F1//1922 nr. 1 2 (1922) nr. 1
201211140 MAG PREC/27F1//1921 nr. 11-12 1 (1921) nr. 11-12
201211139 MAG PREC/27F1//1921 nr. 10 1 (1921) nr. 10
201211138 MAG PREC/27F1//1921 nr. 8-9 1 (1921) nr. 8-9
201211137 MAG PREC/27F1//1921 nr. 6-7 1 (1921) nr. 6-7
201211136 MAG PREC/27F1//1921 nr. 5 1 (1921) nr. 5
201211135 MAG PREC/27F1//1921 nr. 4 1 (1921) nr. 4
201211134 MAG PREC/27F1//1921 nr. 3 1 (1921) nr. 3
201211133 MAG PREC/27F1//1921 nr. 2 1 (1921) nr. 2
962692 MAG PREC/27F1//1922 nr. 1 1 (1921) nr. 1

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?