Mainmenu
400002510
1 / 1

Statistisch Jaarboek van 's-Gravenhage

Periodiek [BV]
Titelbeschrijving
Uitgever
's-Gravenhage : Afd. Economische Zaken der Gemeentesecretarie,
Holding
1955
1956
1962 - 1971/72
1975/76 - 1979/80
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
980166 MAG PER/22.2.1. 1979-1980
200540641 MAG PER/22.2.1. 1977-1978
200540642 MAG PER/22.2.1. 1975-1976
200540643 MAG PER/22.2.1. 1971-1972
200540644 MAG PER/22.2.1. 1969-1970
200540645 MAG PER/22.2.1. 1967-1968
200540646 MAG PER/22.2.1. 1965-1966
200540647 MAG PER/22.2.1. 1963-1964
200540648 MAG PER/22.2.1. 1962
200540649 MAG PER/22.2.1. 1956
200540650 MAG PER/22.2.1. 1955

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?