Mainmenu
400002533
1 / 1

Stichting het Nederlands Persmuseum : jaarverslag

Jaarverslag [BV]
Titelbeschrijving
Uitgever
Amsterdam : Stichting Het Nederlands Persmuseum,
Holding
1989
1991
1995
1996
1998
1999
Trefwoord
20ste eeuw ; Nederlands ; museum
Trefwoord naam persoon/instelling
Nederlands Persmuseum
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Jaarverslag [BV] ; Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
200909413 MAG PER/13.6.1. 1999
20014744 MAG PER/13.6.1. 1998
200602257 MAG PER/13.6.1. 1996
200602248 MAG PER/13.6.1. 1995
200602258 MAG PER/13.6.1. 1991
200602259 MAG PER/13.6.1. 1989

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?