Mainmenu
400002545
1 / 1

Stichting Oude Groninger Kerken : jaarverslag

Jaarverslag [BV]
Titelbeschrijving
Uitgever
Groningen : Stichting Oude Groninger Kerken,
Holding
1983 - 1989
Trefwoord
algemeen ; Nederlands ; Gronings ; jaarverslag ; kerkgebouw
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Jaarverslag [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
980057 MAG PER/13.7.2. 1989
200602222 MAG PER/13.7.2. 1988
200602223 MAG PER/13.7.2. 1987
200602224 MAG PER/13.7.2. 1986
200602225 MAG PER/13.7.2. 1985
200602226 MAG PER/13.7.2. 1984
200602227 MAG PER/13.7.2. 1983

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?