Mainmenu
400002549
1 / 1

Stichting Schone Kunsten rond 1900 : jaarverslag

Jaarverslag [BV]
Titelbeschrijving
Uitgever
Assen : Stichting Schone Kunsten rond 1900,
Holding
1989/90
1991
1992
1993
1994
1995
1996
Trefwoord
19de eeuw ; Nederlands ; Meerdere kunstvormen
Trefwoord naam persoon/instelling
Stichting Schone Kunsten rond 1900
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Jaarverslag [BV] ; Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
962766 MAG PER/21.7.4. 1996
200539242 MAG PER/21.7.4. 1995
200539244 MAG PER/21.7.4. 1994
200539245 MAG PER/21.7.4. 1993
201801457 MAG PER/21.7.4.//1992 1992
200539246 MAG PER/21.7.4. 1991
200539247 MAG PER/21.7.4. 1989-90

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?