Mainmenu
400002566
1 / 1

Stroom : jaarverslag

Jaarverslag [BV]
Titelbeschrijving
Uitgever
Den Haag : Stroom, Haags centrum voor beeldende kunst [etc.],
Holding
1992 - 1999
2001 - 2005
2007 - 2009
Trefwoord
20ste eeuw ; 21ste eeuw ; Meerdere kunstvormen ; openbare ruimte ; Kunstproject
Trefwoord naam persoon/instelling
Stroom, Haags centrum voor beeldende kunst
Geografisch trefwoord
Den Haag
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Jaarverslag [BV] ; Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
201008680 MAG PER/8.2.5.(box) 2009
200918591 MAG PER/8.2.5.(box) 2008
200814510 MAG PER/8.2.5.(box) 2007
200621121 MAG PER/8.2.5.(box) 2005
962798 MAG PER/8.2.5.(box) 2004
200560018 MAG PER/8.2.5.(box) 2003
200560019 MAG PER/8.2.5.(box) 2002
200560020 MAG PER/8.2.5.(box) 2001
200560021 MAG PER/8.2.5.(box) 1999
200560022 MAG PER/8.2.5.(box) 1998
200560023 MAG PER/8.2.5.(box) 1997
200560024 MAG PER/8.2.5.(box) 1996
200560025 MAG PER/8.2.5.(box) 1995
200560026 MAG PER/8.2.5.(box) 1994
200560027 MAG PER/8.2.5.(box) 1993
200560028 MAG PER/8.2.5.(box) 1992

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?