Mainmenu
400002614
1 / 1

Tegel : stichting vrienden van het tegelmuseum It Noflik Sté

Periodiek [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Ree, G.J.M. de (red.)
Uitgever
Otterloo : Stichting Vrienden van het Tegelmuseum,
ISSN
0920-4539
Holding
1978/79, nr. 7
1980, nr. 8
1982, nr. 10
1984, nr. 12
1985, nr. 13
1989, nr. 17 - 1998, nr. 26
2006, nr. 34
Trefwoord
tegel
Trefwoord naam persoon/instelling
Tegelmuseum It Noflik Sté
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
200701627 MAG PER/13.7.4. 2006, nr. 34
962551 MAG PER/13.7.4. 1998, nr. 26
200603917 MAG PER/13.7.4. 1997, nr. 25
200603918 MAG PER/13.7.4. 1996, nr. 24
200603919 MAG PER/13.7.4. 1995, nr. 23
200603920 MAG PER/13.7.4. 1994, nr. 22
200603921 MAG PER/13.7.4. 1993, nr. 21
200603922 MAG PER/13.7.4. 1992, nr. 20
200603923 MAG PER/13.7.4. 1991, nr. 19
200603924 MAG PER/13.7.4. 1990, nr. 18
200603925 MAG PER/13.7.4. 1989, nr. 17
200603926 MAG PER/13.7.4. 1988, nr. 16
200603927 MAG PER/13.7.4. 1987, nr. 15
200603928 MAG PER/13.7.4. 1986, nr. 14
200603929 MAG PER/13.7.4. 1985, nr. 13
200603930 MAG PER/13.7.4. 1984, nr. 12
200603931 MAG PER/13.7.4. 1983, nr. 11
200603932 MAG PER/13.7.4. 1982, nr. 10
200603933 MAG PER/13.7.4. 1980, nr. 8
200603934 MAG PER/13.7.4. 1978-1979, nr. 7

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?