Mainmenu
400002618
1 / 1

Tema Celeste

Periodiek [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Castello, Michelangelo (ed.)
Uitgever
Siracusa : Tema Celeste,
Annotatie
nadere toelichting
Ondertitel varieert
Holding
1 (1983) nr. 1 - 10 (1992) nr. 37/38
2000, nr. 82
2001, nr. 87, 88
2002, nr. 89, 92
2003, nr. 100
2005, nr. 110
Trefwoord
20ste eeuw ; internationaal ; Meerdere kunstvormen
Taal
Engels [TA] ; Italiaans [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
201707833 MAG PER/19.3.2. (2005, July.-Aug.) nr. 110
201707840 MAG PER/19.3.2. (2003, Nov.-Dec.) nr. 100
201707841 MAG PER/19.3.2. (2002, July.-Aug.) nr. 92
964210 MAG PER/19.3.2. (2002, Jan.-Feb.) nr. 89
201000723 MAG PER/19.3.2. (2001, Nov.-Dec.) nr. 88
200521040 MAG PER/19.3.2. (2001, Sept.-Oct.) nr. 87
200521041 MAG PER/19.3.2. (2000, Oct.-Dec.) nr. 82
200521042 MAG PER/19.3.2. (1992, Autumn) nr. 37-38
200521043 MAG PER/19.3.2. (1992, Summer) nr. 36
200521045 MAG PER/19.3.2. (1992, April-May) nr. 35
200521046 MAG PER/19.3.2. (1992, Jan.-March) nr. 34
200521047 MAG PER/19.3.2. (1991, Autumn) nr. 32-33
200521048 MAG PER/19.3.2. (1991, May-June) nr. 31
200521049 MAG PER/19.3.2. (1991, March-April) nr. 30
200521051 MAG PER/19.3.2. (1991, Jan.-Feb.) nr. 29
200521052 MAG PER/19.3.2. (1990, Nov.-Dec.) nr. 27-28
200521053 MAG PER/19.3.2. (1990, July-Oct.) nr. 26
200521054 MAG PER/19.3.2. (1990, April-June) nr. 25
200521044 MAG PER/19.3.2. (1990, Jan-March) nr. 24
200521050 MAG PER/19.3.2. (1989, Oct.-Dec.) nr. 22-23
200521055 MAG PER/19.3.2. (1989, July-Sept.) nr. 21
200521056 MAG PER/19.3.2. (1989, April-June) nr. 20
200521057 MAG PER/19.3.2. (1989, Jan.-March) nr. 19
200521058 MAG PER/19.3.2. (1988, Oct.-Nov) nr. 17-18
200521059 MAG PER/19.3.2. (1988, June-Sept) nr. 16
200521060 MAG PER/19.3.2. (1988, March-May) nr. 15
200521061 MAG PER/19.3.2. (1987, Dec-1988, Feb.) nr. 14
200521062 MAG PER/19.3.2. (1987, July-Nov.) nr. 12-13
200521063 MAG PER/19.3.2. (1987, April-June) nr. 11
200521064 MAG PER/19.3.2. (1987, Jan.-March) nr. 10
200521065 MAG PER/19.3.2. (1987, Nov.) nr. 9
200521066 MAG PER/19.3.2. (1986, May) nr. 8
200521067 MAG PER/19.3.2. (1985, Nov.) nr. 7
200521068 MAG PER/19.3.2. (1985, June) nr. 6
200521069 MAG PER/19.3.2. (1985, Mars) nr. 5
200521070 MAG PER/19.3.2. (1984, Oct.) nr. 4
200521071 MAG PER/19.3.2. (1984, June) nr. 3
200521072 MAG PER/19.3.2. (1984, March) nr. 2
200521073 MAG PER/19.3.2. (1983, Nov.) nr. 1

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?