Mainmenu
400002745
1 / 1

Vereniging Vrienden van het Zuiderzeemuseum te Enkhuizen : verslag

Jaarverslag [BV]
Titelbeschrijving
Uitgever
Enkhuizen : Vereniging Vrienden van het Zuiderzeemuseum,
Annotatie
nadere toelichting
Bevat ook financieel verslag en begroting voor het komende jaar. - De omslag van jrg. 1998-2000 vermeldt: Ledendag
Holding
1952/53
1956/57 - 1965/66
1978
1985 - 1991
1995
1998 - 2000
Trefwoord
20ste eeuw ; Nederlands ; jaarverslag
Trefwoord naam persoon/instelling
Zuiderzeemuseum
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Jaarverslag [BV] ; Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
972078 MAG PER/0.5.2. 2000
200502418 MAG PER/0.5.2. 1999
200502419 MAG PER/0.5.2. 1998
200502420 MAG PER/0.5.2. 1995
200502421 MAG PER/0.5.2. 1991
200502422 MAG PER/0.5.2. 1990
201402062 MAG PER/0.5.2. 1989
200502423 MAG PER/0.5.2. 1988
200502424 MAG PER/0.5.2. 1987
200626847 MAG PER/0.5.2. 1986
200502425 MAG PER/0.5.2. 1985
200502426 MAG PER/0.5.2. 1978
200626833 MAG PER/0.5.2./ /1965-1966 1965-1966
200502427 MAG PER/0.5.2./ /1964-65 1964-65
200626832 MAG PER/0.5.2./ /1962-63 1962-63
200626831 MAG PER/0.5.2./ /1961-62 1961-62
200502428 MAG PER/0.5.2./ /1960-61 1960-61
200502429 MAG PER/0.5.2./ /1959-60 1959-60
200626830 MAG PER/0.5.2./ /1958-59 1958-59
200502430 MAG PER/0.5.2./ /1957-58 1957-58
200502431 MAG PER/0.5.2./ /1956-57 1956-57
200502432 MAG PER/0.5.2./ /1952-53 1952-53

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?