Mainmenu
400002795
1 / 1

Het 5e Wiel

Periodiek [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Foncke, R. (hoofdred.)
Uitgever
St. Amandsberg : Foncke,
Holding
1 (1960/61) nr. 1-6
2 (1961/62) nr. 1-6
3 (1962/63) nr. 1-6
4 (1963/65) nr. 1-6
5 (1966/67) nr. 1, 2
Trefwoord
19de eeuw ; 20ste eeuw ; internationaal ; Meerdere kunstvormen
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
973169 MAG PER/21.7.1. 5 (1967) nr. 2
200540210 MAG PER/21.7.1. 5 (1966) nr. 1
200540211 MAG PER/21.7.1. 4 (1964-65) nr. 6
200540212 MAG PER/21.7.1. 4 (1964-65) nr. 5
200540213 MAG PER/21.7.1. 4 (1964, Okt.-Nov.) nr. 4
200540214 MAG PER/21.7.1. 4 (1964, Aug.Sept.) nr. 3
200540215 MAG PER/21.7.1. 4 (1964, Juni-Juli) nr. 2
200540216 MAG PER/21.7.1. 4 (1963, Aug.-Sept) nr. 1
200540217 MAG PER/21.7.1. 3 (1963, Juni-Juli) nr. 6
200540218 MAG PER/21.7.1. 3 (1963, April-Mei) nr. 5
200540219 MAG PER/21.7.1. 3 (1963, Feb.-Maart) nr. 4
200540220 MAG PER/21.7.1. 3 (1962, Dec.-1963, Jan) nr. 3
200540221 MAG PER/21.7.1. 3 (1962, Okt.-Nov) nr. 2
200540222 MAG PER/21.7.1. 3 (1962, Juli-Aug.) nr. 1
200540223 MAG PER/21.7.1. 2 (1962, April-Mei) nr. 6
200540224 MAG PER/21.7.1. 2 (1962, Jan.-Feb.) nr. 5
200540225 MAG PER/21.7.1. 2 (1961, Nov.-Dec.) nr. 4
200540226 MAG PER/21.7.1. 2 (1961, Sept.-Oct.) nr. 3
200540227 MAG PER/21.7.1. 2 (1961, Juni-Juli) nr. 2
200540228 MAG PER/21.7.1. 2 (1961, April-Mei) nr. 1
200540229 MAG PER/21.7.1. 1 (1960, Dec.-1961, Jan) nr. 6
200540230 MAG PER/21.7.1. 1 (1960, Okt.-Nov.) nr. 5
200540231 MAG PER/21.7.1. 1 (1960, Aug.-Sept.) nr. 4
200540232 MAG PER/21.7.1. 1 (1960, Juni-Juli) nr. 3
200540233 MAG PER/21.7.1. 1 (1960, April-Mei) nr. 2
200540234 MAG PER/21.7.1. 1 (1960, Feb.-Maart) nr. 1

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?