Mainmenu
400002797
1 / 1

Virus [Canada]

Periodiek [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Garcia, Carmen (éd.)
Uitgever
Montreal : Bibliothèque nationale du Québec,
ISSN
004-8575
Holding
1981, Jan. - Juin
1982, Jan., Fév., Sept. - Déc.
Nouvelle serie
1982, Mars, Avr. - Juill./Aout, Oct., Nov.
1982, Dec./1983, Jan.
1983, Mars/Avr. - Juin, Sept.
Taal
Frans [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
962265 MAG PER/21.3.6. 1983, Sept.
200605191 MAG PER/21.3.6. 1983, Juin
200605192 MAG PER/21.3.6. 1983, Mai
200605193 MAG PER/21.3.6. 1983, Mars-Avril
200605194 MAG PER/21.3.6. 1982, Dec.-1983, Jan.
200605195 MAG PER/21.3.6. 1982, Nov.
200605196 MAG PER/21.3.6. 1982, Oct.
200605197 MAG PER/21.3.6. 1982, Juillet-Août
200605198 MAG PER/21.3.6. 1982, Juin
200605199 MAG PER/21.3.6. 1982, Mai
200605200 MAG PER/21.3.6. 1982, Avril
200605201 MAG PER/21.3.6. 1982, Mars
200605202 MAG PER/21.3.6. 1982, Dec.
200605203 MAG PER/21.3.6. 1982, Nov.
200605204 MAG PER/21.3.6. 1982, Sept.
200605205 MAG PER/21.3.6. 1982, Fev.
200605206 MAG PER/21.3.6. 1982, Jan.
200605207 MAG PER/21.3.6. 1981, Juin
200605208 MAG PER/21.3.6. 1981, Mai
200605209 MAG PER/21.3.6. 1981, Avril
200605210 MAG PER/21.3.6. 1981, Mars
200605211 MAG PER/21.3.6. 1981, Fev.
200605212 MAG PER/21.3.6. 1981, Jan.

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?