Mainmenu
400002887
1 / 1

Zbornik za umetnostno zgodovino = Archives d'histoire de l'art = Art history journal

Periodiek [BV]
Titelbeschrijving
Uitgever
Ljubljana : [s.n.],
Annotatie
nadere toelichting
Bibl. 1921-1991
ISSN
0351-224X
Holding
1925
Nieuwe serie
2 (1952)
10 (1973) - 31/32 (1995/96)
35 (1999)
36 (2000)
Trefwoord
algemeen ; kunstgeschiedenis ; Joegoslavisch (hist.)
Taal
Joegoslavisch [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
962348 MAG PER/18.7.2. 36 (2000)
200611195 MAG PER/18.7.2. 35 (1999)
200611196 MAG PER/18.7.2. 31-32 (1995-1996)
200611197 MAG PER/18.7.2. 30 (1994)
200611198 MAG PER/18.7.2. 29 (1993)
200611199 MAG PER/18.7.2. 28 (1992)
200611201 MAG PER/18.7.2. 27 (1991)
200611202 MAG PER/18.7.2. 26 (1990)
200611203 MAG PER/18.7.2. 25 (1989)
200611708 MAG PER/18.7.2. 24 (1988)
200611709 MAG PER/18.7.2. 23 (1987)
200611710 MAG PER/18.7.2. 22 (1986)
200611711 MAG PER/18.7.2. 21 (1985)
200611712 MAG PER/18.7.2. 20 (1984)
200611468 MAG PER/18.7.2. 19 (1983)
200611469 MAG PER/18.7.2. 18 (1982)
200611470 MAG PER/18.7.2. 17 (1981)
200611471 MAG PER/18.7.2. 16 (1980)
200611472 MAG PER/18.7.2. 14-15 (1978-1979)
200611473 MAG PER/18.7.2. 13 (1977)
200611474 MAG PER/18.7.2. 11-12 (1974-1976)
200611475 MAG PER/18.7.2. 10 (1973)
200611476 MAG PER/18.7.2. 2 (1952)
200611477 MAG PER/18.7.2. 1925
200611200 MAG PER/18.7.2. Bibl. (1921-1991)

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?