Mainmenu

Quaderni del Museo Accademia Ligustica di belle Arti Palazzo dell'Accademia

Periodiek [BV]
Titelbeschrijving
Auteur
Bruno, Gianfranco (ed.)
Uitgever
Genova : Stringa [etc.],
Holding
1983, nr. 1 - 1995, nr. 17
1996, nr. 19, 20, 22
1998, nr. 23-27
2003, nr. 30
2004, nr. 31
Trefwoord
algemeen ; internationaal ; meerdere kunstvormen
Trefwoord naam persoon/instelling
Accademia Ligustica di Belle Arti di Genova ; Museo dell'Accademia Ligustica di Belle Arti di Genova
Taal
Italiaans [TA]
Materiaalsoort
Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
972462 MAG PER/21.5.7./ /1983-2000/Serie/Incompleet (2004) nr. 31
200406000 MAG PER/21.5.7. (2003) nr. 30
200561488 MAG PER/21.5.7. (2000) nr. 27
200534550 MAG PER/21.5.7. (1999) nr. 26
200534551 MAG PER/21.5.7. (1999) nr. 25
200534552 MAG PER/21.5.7. (1998) nr. 24
200534553 MAG PER/21.5.7. (1998) nr. 23
200534554 MAG PER/21.5.7. (1996) nr. 22
200534555 MAG PER/21.5.7. (1996) nr. 20
200534556 MAG PER/21.5.7. (1996) nr. 19
200534557 MAG PER/21.5.7. (1995, Maggio) nr. 17
200534558 MAG PER/21.5.7. (1995, Aprile) nr. 16
200534559 MAG PER/21.5.7. (1994, Nov.) nr. 15
200534560 MAG PER/21.5.7. (1993, Luglio.) nr. 14
200534561 MAG PER/21.5.7. (1993, Luglio) nr. 13
200534562 MAG PER/21.5.7. (1991, Maggio) nr. 12
200534563 MAG PER/21.5.7. (1989, Dicembre) nr. 11
200534564 MAG PER/21.5.7. (1989, Febbraio) nr. 10
200534565 MAG PER/21.5.7. (1987, Ottobre) nr. 9
200534566 MAG PER/21.5.7. (1986, Ottobre) nr. 8
200534567 MAG PER/21.5.7. (1986, April) nr. 7
200534568 MAG PER/21.5.7. (1985, Ottobre) nr. 6
200534569 MAG PER/21.5.7. (1985, Maggio) nr. 5
200534570 MAG PER/21.5.7. (1985) nr. 4 ?
200534571 MAG PER/21.5.7. (1985, Gennaio) nr. 3
200534572 MAG PER/21.5.7. (1985, Gennaio) nr. 2
200534573 MAG PER/21.5.7. (1983, Giugno) nr. 1

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?