Mainmenu

Explore

alle databases/site
Zoekhistorie
Geen zoekopdrachten gevonden
400027300

Winterboek van de Wereldbibliotheek

Periodiek [BV]
Titelbeschrijving
Uitgever
Amsterdam : Maatschappij voor goede en goedkoope lectuur, Wereldbibliotheek
Annotatie
nadere toelichting
In zv-map. - Ex. met barcode 201208949: Herkomst: Collectie Cis en Leo Heijdenrijk. - Ex. met barcode 201117111: Herkomst: Archief Constance Wibaut. - Ex. met barcode 201208950: Herkomst: Collectie Cis en Leo Heijdenrijk
Holding
3 (1924/1925)
6 (1927/1928)
7 (1928/1929)
9 (1930/1931)
1939
Trefwoord
; ;
Taal
Nederlands [TA]
Materiaalsoort
Boekvorm [MS] ; Tijdschriftvorm [MS]
Bibliografische vorm
Periodiek [BV]
Exemplaarnr. Locatie Plaatscode Jaargang
201512613 MAG PER/20.8.3./ /1939 1939
201208950 MAG PER/20.8.3./ /9 (1930-1931) 9 (1930-1931)
201117111 MAG PER/20.8.3./ /7 (1928-1929) 7 (1928-1929)
200401238 MAG PER/20.8.3./ /6 (1927-1928) 6 (1927-1928)
201208949 MAG PER/20.8.3./ /3 (1924-1925) 3 (1924-1925)

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?