Mainmenu

Explore

alle databases/site
Zoekhistorie
Zoeken Filter Database Actie
  • Naam kunstenaar is Reijers, Zeger (architect)
  • Trefwoord onderwerp is kunstbeschouwing
RKDlibrary

VERFIJN UW ZOEKOPDRACHT

970 resultaten, 1 - 50 getoond , pagina 1 van 20
Tàpies, Antoni
Hannover: Marghescu, 1990
De Spektator
Periodiek [BV]
Utrecht: Bosch en Zoon
Het getij
Periodiek [BV]
Groenevelt, Ernst ; Wessem, Constant van
Amsterdam: Van Munster
Babel
Periodiek [BV]
Bruijn, Marina de
Amsterdam: K.R.O.
Groningen: Stichting Score
Kruse, Ton
Deventer: Faculty of In-humanities
Plasschaert, Albert
[S.l.]: [s.n.]
Beschouwingen
Periodiek [BV]
Plasschaert, Albert
Middelburg: Den Boer
F.R. David
Periodiek [BV]
Demeester, Ann ; Holder, Will ; Roelstraete, Dieter
Amsterdam: De Appel
Danto, Arthur C.
Berkeley [CA]: Townsend Center for the Humanities/University of California, 1998
Adelaar, Dick
Heino/Wijhe: Hannema-de Stuers Fundatie [etc.], 1999
Heino (Raalte), Hannema-de Stuers Fundatie 1999-09-04 - 1999-11-07
Apollinaire, Guillaume ; Uitert, Evert van
Amsterdam: Voetnoot, 1997
Boomgaard, Jeroen ; Mechelen, Marga van ; Rijsingen, Miriam van
Amsterdam: Stichting Tentoonstellingsinitiatieven Amsterdam, 2001
Bastiaanssen, Peter
Rotterdam: Bastiaanssen International Rescue (B.I.R.), 1997
Tisdall, Caroline ; Wijers, Louwrien ; Kamphof, Ike
's-Gravenhage: Sdu, 1990
Amsterdam, Museum Fodor 1990-09-08 - 1990-10-14
Wijers, Louwrien
London: Academy, 1996
Copenhagen, Charlottenborg 1996-07-19 - 1996-09-01
Domela Nieuwenhuis, Cesar
Paris: Jannink, 1991
Pasturel, Marie-Anne
Paris: Université de Paris-Sorbonne : Institut d'Art et d'Archéologie, 1990
Vantongerloo, Georges
Anvers: De Sikkel, 1924
Os, Henk van
Amsterdam: Amsterdam University Press, 1997
Os, Henk van ; Tromp, Thijs ; Middag, Ineke
Amsterdam: Amsterdam University Press, 1998
Os, Henk van ; Tromp, Thijs ; Middag, Ineke
Amsterdam: Amsterdam University Press, 1999
Os, Henk van ; Tromp, Thijs ; Middag, Ineke
Amsterdam: Amsterdam University Press, 2000
Camps, Monique
[S.l.]: Monique Camps, 1997
Dohme, R. ; Bode, Wilhelm
Berlin: Weidmannsche Buchhandlung, 1883
Berlin, Akademie der Künste Berlin 1883-01-25 - 1883-03
Dohme, R. ; Bode, Wilhelm
Berlin: [Weidmannsche Buchhandlung], 1883
Berlin, Akademie der Künste Berlin 1883-01-25 - 1883-03
Bode, Wilhelm
Berlin: [s.n.], 1890
Berlin, Akademie der Künste Berlin 1890-04-01 - 1890-05-15
Estienne, Charles
Paris: Beaune, 1950
Brand, Jan
Bedum: Profiel, 1999
Bibliografie A.J.J. Delen
Bibliografie [BV]
Gruwier, Gilberte
[S.l.]: [s.n.], [s.a.]
Tilroe, Anna
Amsterdam: Querido, 1990
Collings, Matthew
London: 21 Publishing, 1998
Lewis, Wyndham
London: Egoist, 1919
Dickhoff, Wilfried
Cambridge [etc.]: Cambridge University Press, 2000
Correspondances [Oss, 1995]
Tentoonstellingscatalogus [BV]
Jacobs, Edwin ; Lenders, Ton
Oss: Museum Jan Cunen, 1995
Oss, Museum Jan Cunen 1995-06-30 - 1995-08-21
Shield, Peter
Aldershot [etc.]: Ashgate [etc.], 1998
Byvanck, Valentijn
Rotterdam: Witte de With Center for Contemporary Art, 2002
Cocteau, Jean
Paris: Sirène, 1918
Wollen, Peter
London [etc.]: Verso, 2004
Kuspit, Donald
Cambridge [etc.]: Cambridge University Press, 2004
Bok, René de
Amsterdam [etc.]: Meulenhoff [etc.], 2003
Clark, Kenneth
Köln: Galerie Der Spiegel, 1967
Heijne, Bas
Amsterdam: Prometheus, 2004
Wesseling, Janneke
Rotterdam: NRC Handelsblad, 2004
Gablik, Suzi
London: Thames & Hudson, 2004
Cordier, Daniel
Paris: Cordier [uitgever], 1964
Paris, Cordier, Daniel 1964 - 1965
Collings, Matthew
London: Weidenfeld & Nicolson, 2003
Welchman, John C.
Cambridge [MA] [etc.]: MIT Press, 2004
Marx, Claude Roger ; Pach, Walter
Paris: Galerie Dru, Bourgeat et Van Gelder, 1931
Paris, Dru, Bourgeat et Van Gelder, Galerie 1931-06-10 - 1931-06-26
Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?