Mainmenu

Explore

alle databases/site
Zoekhistorie
Zoeken Filter Database Actie
  • Iconclass code is 11F
RKDlibrary

VERFIJN UW ZOEKOPDRACHT

geselecteerde filters
178 resultaten, 1 - 50 getoond , pagina 1 van 4
Mohorovicic, Andre ; Cvetnic, Sanja ; Bralic, Visnja
Lepoglava: [s.n.], 1999
Lepoglava, [s.n.] 1999 - 2000
Stratton, Suzanne L.
Cambridge (MA) [etc.]: Cambridge University Press, 1994
Köln: Erzbischöfliches Diözesanmuseum Köln, 1975
Keulen, Erzbischöfliches Diözesanmuseum Köln 1975-10-25 - 1976-01-15
Baumann, Cornelia
Karlsruhe: Badisches Landesmuseum Karlsruhe, 1992
Karlsruhe, Badisches Landesmuseum Karlsruhe, Schloss 1992-06-06 - 1992-08-09
Oertzen, Augusta von
Augsburg: Silser, 1925
London: Sotheby's, 1994
London (England), Sotheby's 1994-07-06
D'Agliano, Andreina
Cinisello Balsamo: Silvana, 2009
Caraglio, Il Filatoio 2009-06-27 - 2009-10-25
Kramer, Bernadette
Hilversum: Verloren, 2013
Vandenberghe, Stéphane
Brugge: Musea Brugge, 2012
Dal Bello, Mario
Regensburg: Schnell & Steiner, 2015
Tyradellis, Daniel ; Hentschel, Beate ; Luckow, Dirk
Köln: Snoeck, 2011
Hamburg, Deichtorhallen 2011-09-23 - 2012-02-05
Ronchi, Ermes Maria
Milano: Libri Scheiwiller, 2000
Milaan, Basilica di San carlo al Corso, Rotonda della basilica 2000-03-25 - 2000-04-25
Weber am Bach, Sibylle
Regensburg: Schnell & Steiner, 2006
Quermann, Carolin
Kromsdorf: VDG, 2006
Schmidt, Heinrich ; Schmidt, Margarethe
München: Beck, 2007
Stange, Alfred
Köln: Kölner Dom, 1950
1991
München, Neumeister 1991-12-10
Weed, Stanley
Ann Arbor [MI]: UMI, 2007
Graham, Stephen
London: MacMillan, 1915
Ulloa Barrenchea, Ricardo
Madrid: Editora Nacional, 1967
Madrid (Spain), Museo del Prado / 1967
Notre Dame [IN]: Art Gallery University Notre Dame, 1967
Notre Dame (Indiana), Art Gallery University of Notre Dame 1967-03-19 - 1967-04-23
New York City, Scholz, Janos 1967
Guy, Marguerite
Reims: Michaud, 1967
2010
Keulen, Lempertz 2010-05-15
Wommelgem: BAI, 2010
Meer, F. van der
Utrecht [etc.]: Spectrum, 1959
Diaz, Josef ; Stratton-Pruitt, Suzanne L.
ALbuquerque [NM]: Fresco Fine Art Publications, 2014
Geen dag zonder Maria
Tentoonstellingscatalogus [BV]
Krikhaar, Désirée M.D.
Zwolle: WBooks, 2016
Utrecht: Museum Catharijneconvent, 2016
Utrecht, Museum Catharijneconvent 2017-02-10 - 2017-08-20
Nieto, Benedicto
Madrid: Afrodisio Aguado, 1950
Guldan, Ernst
Graz [etc.]: Böhlau, 1966
Beissel, Stephan
Freiburg im Breisgau [etc.]: Herder, 1910
Feldbusch, Hans
Düsseldorf: Schwann, 1951
Feldbusch, Hans
Düsseldorf: Schwann, 1951
Pjatnickij, Jurij
Taranto: Centro Studi Melitensi, 1998
Lafontaine-Dosogne, Jacqueline
Bruxelles: Palais des Académies, 1992
Levi d'Ancona, Mirella
New York: College Art Association of America, 1957
Lépicier, Aug.-M.
Spa: Servites, 1956
Fribourg [Zwitserland]: Buchdruckereien des Werkes vom Heiligen Paulus, 1902
Fribourg (Switzerland), [s.n.] 1902-08 - 1902-09
Lyon, Musée d'Art Sacré de Fourvière / 1902
Groningen: Instituut voor Kunstgeschiedenis, 1976
Groningen (town), Instituut voor Kunstgeschiedenis 1976-12-17 - 1977-01-09
Groningen (town), Groninger Museum / 1977
Machiels, André
Paris: Ernest Leroux, 1917
Heeswijk-Dinther: Abdij van Berne, 1977
Lechner, Gregor Martin
München [etc.]: Schnell & Steiner, 1981
Maria Lactans [Bonani]
Bibliografie [BV]
Bonani, Gian Paolo ; Bonani, Serena Baldassarre
Roma: Marianum, 1995
Kleinschmidt, Beda
Düsseldorf: Schwann, 1926
Wagner-Douglas, Immo
Baden-Baden: Koerner, 1999
Kramár, Vincenc
Prag: Procházka, 1926
Purtle, Carol J.
Princeton [NJ]: Princeton University Press, 1982
Kronenburg, J.A.F.
Amsterdam: Bekker, 1903-1914
Cloppenburg: Museumsdorf Cloppenburg, 1967
Cloppenburg, Freilichtmuseum Museumsdorf 1967-10-01 - 1967-10-03
Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?