Mainmenu

RKD op TEFAF Maastricht 2020

Zaterdag 7 t/m zondag 15 maart

Het RKD – Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis is ook dit jaar vertegenwoordigd op de TEFAF Maastricht (stand 728), van 7 tot en met 15 maart 2020.

Als kennis- en documentatiecentrum verhandelt het RKD geen kunst. Het instituut opent haar stand als vanouds voor bezoekers die meer willen weten over kunst, in de breedste zin van het woord. Een belangrijke bron daarvoor is www.rkd.nl, met honderdduizenden, gemakkelijk te doorzoeken, records vol kunsthistorische informatie over kunstenaars, kunstwerken, collecties en verzamelaars, archivalia, egodocumenten en afbeeldingen. De bezoekers van TEFAF stellen deze service van het RKD al jarenlang op prijs.


TEFAF Maastricht 2020

TEFAF Maastricht, wereldwijd de meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs, heeft een aanbod van ongeëvenaarde kwaliteit en biedt de belangrijkste kunsthandelaren en specialisten uit de hele wereld een podium. De 32ste editie van TEFAF Maastricht vindt plaats in het MECC Maastricht tussen 7 en 15 maart 2020. Kijk voor meer informatie op www.tefaf.com.


Photo: Mark Niedermann