Mainmenu

Sponsoren

Sponsor worden

Wilt u als bedrijf investeren in kennis? Het is mogelijk om als sponsor verbonden te worden aan het mondiale kennis- en documentatiecentrum op het gebied van de Nederlandse beeldende kunst. Zo kunt u bijdragen aan specifieke projecten zoals de aankoop van een archief of de samenstelling van een (digitale) publicatie. Met meer dan 1.000.000 digitale bezoeken per jaar is het RKD een aantrekkelijke partner voor sponsoren. Bij interesse in een op maat gemaakt sponsorschap met interessante tegenprestaties kunt u contact opnemen met Marie-Françoise Borg.

Begunstigers

Het RKD dankt de volgende fondsen en begunstigers voor hun bijdrage aan actuele projecten: Capstick Trust, Cornelis Kruseman-J.M.C. Ising Stichting, Dioraphte, Ekkartfonds, Fonds21, Gieskes-Strijbis Fonds, IMAF (International Music & Art Foundation), Metamorfoze, Mondriaanfonds, NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek), Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Cornelis Hofstede de Groot/Vrienden van het RKD, Stichting Gifted Art, Stichting Harten Fonds, Stichting Herman en Henriëtte van Eelen-Weeber, Stichting Pieter Haverkorn van Rijsewijk, The Andrew W. Mellon Foundation en VSB Fonds. 

Met het bedrijf Hiscox is het RKD een meerjarige samenwerking aangegaan als Partners in Kennis. Hiscox is een van de meest vooraanstaande kunstverzekeraars met een fascinatie voor de beeldende kunst. Middels deze bijzondere samenwerking kan Hiscox haar relaties de mogelijkheid bieden om van de expertise van het RKD gebruik te maken. Hiermee verrijkt Hiscox de service aan haar netwerk. Dienstverlening en kennisoverdracht staan van oudsher ook bij het RKD hoog in het vaandel. De ondersteuning van Hiscox geeft het RKD de kans zijn ambities op het gebied van kunsthistorisch onderzoek verder te realiseren.

 

Informatie