Mainmenu
Monogrammeert als
AO of D.G. (Deo Gratias)
AO intertwined (fichescollectie monogrammen MHK)
Kwalificaties
ontwerper, aquarellist, illustrator, schilder, tekenaar, politiek tekenaar, dichter
He decorated different walls of Borgerhoutsestraat Xavier College and the St. Michael College in Brasschaat. In Amsterdam, he worked with Publisher Jan Kotting.
Nationaliteit/school
Belgisch
Geboren
Zwijndrecht (België) 1884-02-14
Overleden
Antwerpen 1945
bij Antwerpen
Zie ook
in dit veld vindt u verwijzingen naar een groepsnaam of naar de kunstenaars die deel uitma(a)k(t)en van de groep. Ook kunt u verwijzingen naar andere kunstenaars aantreffen als het gaat om samenwerking zonder dat er sprake is van een groep(snaam). Dit is bijvoorbeeld het geval bij kunstenaars die gedeelten in werken van een andere kunstenaar voor hun rekening hebben genomen (zoals bij P.P. Rubens en J. Brueghel I).
Deze persoon/entiteit in andere databases
Biografische gegevens
Opleiding
Academie Antwerpen
Werkzaam in
Hier wordt vermeld waar de kunstenaar (langere tijd) heeft gewerkt en in welke periode. Ook relevante studiereizen worden hier vermeld.
geboren
werkzaam in
overleden
Onderwerpen
In dit veld worden de diverse onderwerpscategorieën of genres vermeld die in het oeuvre van de beschreven kunstenaar voorkomen. De inhoud van dit veld is doorgaans meer gebaseerd op het aanwezige beeldmateriaal in het RKD dan op de literatuur.
figuurvoorstelling, landschap (als genre), diervoorstelling (genre), christelijk religieuze voorstelling, stilleven, straatscène
Ingevoerd op: 1992-11-20; Laatste wijziging: 2018-06-11

Reacties

Geen reacties

Mijn selecties

Mijn selecties

Uw huidige selectie zal gewist worden. Wilt u doorgaan?